ramazanbaba
Ne yazık ki böyle bir şeyin pek imkanı yok. Çünkü her eklentinin kendine özgün database'i, kendine özgün şifreleme yöntemi vardır. Size kendi önerimcede, NLogin'de kalmanız daha sağlıklı olur. Authme artık bana göre outdated bir eklenti ve güvenlik konusundada çok fazla açıkları var. NLogin'de kalmanızı öneririm.Authme ye geçiş yapmak istiyorum ancak plugini silip yerine yenisini yüklersem herkesin şifresi gidecek ve eğer bir kişi uyanıklık yaparsa diğer kişinin şifresini ondan önce belirleyecek ve hesabın yeni sahibi olacak. Nasıl NLoginden Authme ye geçebilirim?
omerfsarrac
Katılıyorum, üst düzey bir eklentiye geçmek isterseniz aAuth eklentisini tavsiye ederim eklenti biraz tuzlu ancak hem kaliteli hemde verileriniz koruyup güvende tutma konusunda oldukça başarılı bir eklenti. Bahsettiğiniz uyanıklık konusuna gelirsek eğer kullanıdğınız nLogin eklentisinin database dosyası bulunuyordur yeni eklentiye geçtiğinizde db'yi taşıyıp sorunsuz bir şekilde devam edebilirsiniz.Ne yazık ki böyle bir şeyin pek imkanı yok. Çünkü her eklentinin kendine özgün database'i, kendine özgün şifreleme yöntemi vardır. Size kendi önerimcede, NLogin'de kalmanız daha sağlıklı olur. Authme artık bana göre outdated bir eklenti ve güvenlik konusundada çok fazla açıkları var. NLogin'de kalmanızı öneririm.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!