Nitro fiyatları düştü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan why_shiro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.235
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

why_shiro

Certified 3310 Enjoyer
Elmaslar
265
Discord İzni
Minecraft
why_shiro
X
whyshiro_

Discord:

why_shiro

Haha Discord Nitro Fiyatları go brrrrrrrrrr

Discord abimizin yeni açıklaması ile (2 gün oldu fiyatlar bugün geldi) fiyatlar artık TL kuruna yakın oldu (3 TL = 1 Dolar gibi bir şey). "Discord Nitro Classic" 13.49 TL ve "Discord Nitro" 27.99 TL oldu. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Belki ekonomi düzelir de yakında 10 TL'ye falan alırız.

Bilmeyenler vardır belki diye şey ettim.

1 doların 3 tl ye benzemesine bile artık seviniyoruz. Ne hale geldik :(

Haha Discord Nitro Fiyatları go brrrrrrrrrr

Discord abimizin yeni açıklaması ile (2 gün oldu fiyatlar bugün geldi) fiyatlar artık TL kuruna yakın oldu (3 TL = 1 Dolar gibi bir şey). "Discord Nitro Classic" 13.49 TL ve "Discord Nitro" 27.99 TL oldu. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun. Belki ekonomi düzelir de yakında 10 TL'ye falan alırız.
Benim görüşüm kısaca anlatmak istiyorum. Discord fiyatları TRY özel belirleme sebebi bana göre epic games ücretsiz yaptığında istatistikleri görmüşlerdir. Demiştir ki biri "Türkiye'ye baksana deli gibi nitro üyesi çıktı. Acaba bunlar neden almıyor?" falan filan sonra araştırma olmuştur. Ve ekonomi durumu görmüştür. Demiştir ki "Ya adamlar haklı yani 1 aylık üyeliğe niye 100TRY üzeri fiyat versinler ki birim olarak aynı kazanıyoruz aşa yukarı ben olsam bende vermem." falan derken bu karar çıkmıştır.

Neden anlattım bilmiyorum ama bana böyle oldu gibi geliyor. Bilgilendirme için de teşekkür ederim. Mail atmışlardı galiba bu ay bitiyor diye orada bilgilendirme vardı ufacık. Yine de teşekkürler böyle değişik bi yorum yapmak istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl