nitelik{siz} adalet. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Justice will win.

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
20

Discord:

batuhanacar#8206

Merhaba MC-TR halkı,
Foruma girip konu açmadan önce Garp'a sorarak girdim kafama göre çullama atlamıyorum buraya. Konuyu açmamın sebebi artık bir şeylere dur demek insanlar benim adıma çok fazla yalan atıyor benim yapmadığım şeyleri ben yapmışım gibi gösterip yüklerini benim üzerime atıyorlar insanlarda bunlara şu sebepten inanıyor "hakkımda zamanında çok yalan atıldı ki insanlar artık aynen bu yapmıştır diyor." benim sevdiğim bir arkadaşım enderyılmaz kendisiyle arkadaşlığım vardı çok iyiydi aramız ama bazı şahısların benim hakkımda kendi yaptıkları şeyleri ben yapmışım gibi gösterip aramızı bozana kadar. Yapmadığım şeylerden çok suçlandım, çok arkadaş kaybettim bana dolandırıcı diyen kişi bile 150 TL'ye sattığı paketin içerisinde söylediği hiç bir şey yoktu hatta bunun karaliste konusu bile açıldı o arkadaşa napıldı biliyor musunuz? İade sağla dendi ve ben şu an satış yasağım var neden biliyor musunuz? Mart ayında sattığım bir paket yüzünden, paketi geliştirip eklemeler yapıp satmak vardı aklımda ama olmadı gerçi ben bu konuda kendimi haklı bulmuyorum ama benim haklı olduğum taraf "ben bu ürünü sadece 1 kişiye sattım alan kişiyede anlattım durumu kendisine iadesini yaptım kendisi bana teşekkür etti, adamsın gibi sözler kullandı" ve ben bunu bildirdim ne oldu? Hiç kimse cevap vermedi hiç kimse ırgalamadı hatta ben yasaklandığımda itiraz etmek istediğimde forumda yetkisi olmayan insanları bile gruba alıp bana hakaret ettiler bir forum üst yetkilisi bana küfürler etti. Ne kadar inkar etselerde ben forumun kurucusuna ssleri attım kendiside biliyordur bahsettiğim kişinin adını vermek istemiyorum. Yani kısacası BANA HİÇ ADALETLİ YAKLAŞILMADI bunu hiç bir yerde inkar etmeyeceğim şu an forumu Garp devir aldı Garp yönetiyor kendisini çok severim hatta çokta güveniyordum kendisine 2. projesi için ben bu forumu silip atmıştım kafamdan hatta gerçek dostlarımı bile tanımıştım ben forumu bıraktığımda kendi takımımdan bir ton insan gitti neden mi? Sırf bu forumu bırakıp Garp'ın arkasından gittiğim için. Şimdi ben hakkımda atılan iftiraların hepsini detaylı bir şekilde aşağıda spoiler kutucuğunda anlatacağım. Garp MC-TR'yi geri devir alacağı AKLIMIN UCUNDAN bile geçmezdi ama iyiki geldi bazı şeyler yerine girdi güzel güncellemeler getireceğine inanıyorum başarılar diliyorum.

Kendisi benim hakkımda enderyılmaz'a çok yalanlar attı Kürtlere pkklı dedi her kürt öyledir dedi, Cumhurbaşbakanına saçma söylemlerde bulundu ve kürt kardeşlerimize küfürler savurdu şu an ender ile aramda ne bir sorun ne bir sıkıntı var ama gerçekleri öğrendiğimde bu konuyu açmak istedim neden herkesin benim hakkımda yalan atıyor.
1628692128378.png

Yukarıdaki sslere tekrar tekrar dönüp bakarsınız, ben bu forumda 2 kere hata yaptım 1 MilenCord 2 Başkasının paketini satmak ki onuda açıkladım yukarıda iadesi yapıldı hatta satan kişiye şunu yazdım "Dostum özür dilerim, kusuruma bakma iyi satışlar dilerim." bunu 50 kere yazdım hatta kendiside bana bunu dedi "Geçmişi takmana gerek yok şu an bir sorunun yoksa problem yoktur" bunun gibi bir şey dedi çok iyi hatırlamaktayım benim bunlardan başka hiç bir hatam olmadı, olmayacakta şu anda Melodia takımını tekrar kurup ilerlemeyi hedefliyoruz artık beni bırakın, olmamış yapmadığım şeyleri üzerime atmayın..

Ben dolandırıcı değilim sadece yanlış yaptım.
Ben kimseyi dolandırmadım "dolandırıcılık" anlamını bilmeden beni suçlayıp duruyorsunuz peki neden bana böyle bir lakap takıldı? 23 Mart tarihinde açılan "Milen, Vital karaliste" konusunda Youtubeden aldığım bir paketi editledim, düzenledim satışa sundum evet yanlış mıydı, yanlıştı ama ben hiç bir şekilde başka birisinin olduğunu ve başkasının sattığını bilmiyordum lâkin satışını yapan arkadaşın talep açıp beni bilgilendirmesine kadar. Kendisi anlattı ve ben ürünü satıştan kaldırdım o zamanlar bir kişiye satmıştım ve talepte'de inkar etmedim hiç bir şekilde Youtubeden alındığını söyledim, karaliste konusu açıldı gerekli açıklamaları yaptım ve bir kaç gün sonra o arkadaş bana yazdı "dostum bu senin sattığın değil mi" tarzından bir yazıyla bende "özür dileyerek iadesini yaptım" ama bu konuyu 2 ay sonra bir ŞEF'e anlattığım için forumdan ilk başta sınırsız yasaklanma kararı aldım daha sonra satış yasağı çok fazla uğraştım banımı açtırdım fakat satış yasağım hala devam ediyor çok üzücü bir şey. Bu karar verilirken normalde "SATICI" ile konuşulup, görüşülmesi gerekiyor bu arkadaşlar hiç bir şekilde böyle yapmadı bana bilgi veren takım arkadaşımdı yasak aldığımda ne bir grup açıldı, ne bir bilgilendirme mesajı kurallara göre bir grup açılıp tartışılması gerekiliyor. Arkadaş sanırım kafasına göre hareket etti onu bilemem. Yönetimin başındaki çoğu insanla aram iyi değildi hakaret / saygısızlık yapıldı hiç bir şekilde ben bunu anlatamadım hep konusunu açtığımda, anlattığımda mesajım silindi yasaklandım. Bir ara yönetim konusunda "dava" ile tehdit edildim forum sahibi @Hai 'ye sorduğumda "ben öyle bir şey demedim" dedi evet gerçekten de öyle bir şey dememiş hala böyle bir şey olmadı. Ben sırf bunları anlatıyorum diye gereksiz yorum yapacaklar iade yapsanda ceza alman normal diyecekler şu konuyuda anlatmak istiyorum. Benim arkadaşlarım KollariSwain adlı şahıs yüzünden zarara uğradı belirttiği özelliklerin hiç biri yoktu ilk başta Felox arkadaş mağduriyet yaşadı daha sonra ise Qsaf, Tema bu arkadaşlarla grup açıldı benide eklediler ve arkadaş iade uyguladı hiç bir ceza almadı ve o zamanlarda Destek yetkilisiydi.. Başlıktaki "nitelikli adalet" yazısının ve "Ben dolandırıcı değilim" sözünü her zaman savunacağım.
1628972584722.png
1628972594589.png

Dolandırıcılık, en genel anlamıyla aldatma amacı ile yapılan kasıtlı eylemdir.

bu konudan sonra büyük ihtimalle forumdan yasaklanacağım yine yasaklandığım gibi gelip boş boş yorum yapacaklar ve bu yorumlara cevap verip, dediklerine karşı gelemeyeceğim bilginiz olsun yanlış anlamayın -batuhanacar

Son düzenleme:
Herkes kendi özgür düşüncesini kullanarak istediği gibi yorum yapabilir diye düşünerek şu yorumu yapacağım. Gerçekten de haklısın o kadar büyük olaylar var iken küçük olaylara daha büyük yaptırımlar uygulanıyor bu benim kendi düşüncem.

10 yaşında çocuklar gelip discordda babalarından dedelerinden duyduğu şeyleri konuşuyorlar.

MC-TR Türkiye gibidir,adalet veya konuşma özgürlüğü yok,herkes birbirini batırmaya çalışıyor burada. Sana güzel davranmaları için yalakalık yapman gerek.

MC-TR Türkiye gibidir,adalet veya konuşma özgürlüğü yok,herkes birbirini batırmaya çalışıyor burada. Sana güzel davranmaları için yalakalık yapman gerek.
Kimsenin ne yalaması, ne yalakası olurum

10 yaşında çocuklar gelip discordda babalarından dedelerinden duyduğu şeyleri konuşuyorlar.
onun babalarınıda dedelerinide

laflara bak çocuğun tek günahı asla seçim şansı olmadığı bir yerde doğmak mı?

o kürt kardeşim daha çok türk o kendine türk diyen müsveddeden

onun babalarınıda dedelerinide

laflara bak çocuğun tek günahı asla seçim şansı olmadığı bir yerde doğmak mı?

o kürt kardeşim daha çok türk o kendine türk diyen müsveddeden
Sonuna kadar haklısın kardeşim. @Qsaf

Son düzenleme:
Yine yangınlar yine qSaf

Merhaba ben Tema, gördüğünüz üzere ismim Çıma? Çıma'nın anlamı Kürtçede (Neden/Niye) Kürt Türk ayrımı neden var? Öncelikle kendisine verdiğim sırları yaymak ile beni tehtit etti. Kişisel kendi irademle discorda yüklediğim discord profil fotoğrafı ilede tehtit edildim.

Kendisi tarafından dün akşam discord ve whatsapp üzerinden bir nevi sanal tacize uğradım gerek rahatsız etmesi gerek ismimi karalaması gerek küfür etmesi. Kendisine hiç bir zaman küfür etmedim taki düne kadar dün sabrımı çok taşırmıştı Onu ortak olarak değil bir Ağabey olarak gördüm gördüğümede pişmanım.

İftira olayı, Ender bana ulaştığında görüntüler izinli bir şekilde alınmıştır, Asaf ile konuştuğumuzda gördünmü çıkar ilişkisi kullanmadığın ender 2dakikada seni sattı neden benden bilmedi çünkü ben çıkar ilişkisi kuruyorum kelimelerini kullandı
diğer hafta bu iftira üzerimden bir şekilde kalktı ender ile konuştuk ettik Asaf dediki batuhan yapmıştır batuhan'a kitlendim bende sonrasında Asaf bana özelden yazdı, gördünmü üzerinden yükü aldırdım dedi. lafı taşıyan kişiyi bulamadık fakat umarım tahmiş etmişsinizdir :)

Tek ricam hesabımın banlanması mesajımın konuda kalmasıdır.

1628698226940.png

1628698231341.png

1628698236807.png

Merhaba ben Tema, gördüğünüz üzere ismim Çıma? Çıma'nın anlamı Kürtçede (Neden/Niye) Kürt Türk ayrımı neden var? Öncelikle kendisine verdiğim sırları yaymak ile beni tehtit etti. Kişisel kendi irademle discorda yüklediğim discord profil fotoğrafı ilede tehtit edildim.

Kendisi tarafından dün akşam discord ve whatsapp üzerinden bir nevi sanal tacize uğradım gerek rahatsız etmesi gerek ismimi karalaması gerek küfür etmesi. Kendisine hiç bir zaman küfür etmedim taki düne kadar dün sabrımı çok taşırmıştı Onu ortak olarak değil bir Ağabey olarak gördüm gördüğümede pişmanım.

İftira olayı, Ender bana ulaştığında görüntüler izinli bir şekilde alınmıştır, Asaf ile konuştuğumuzda gördünmü çıkar ilişkisi kullanmadığın ender 2dakikada seni sattı neden benden bilmedi çünkü ben çıkar ilişkisi kuruyorum kelimelerini kullandı
diğer hafta bu iftira üzerimden bir şekilde kalktı ender ile konuştuk ettik Asaf dediki batuhan yapmıştır batuhan'a kitlendim bende sonrasında Asaf bana özelden yazdı, gördünmü üzerinden yükü aldırdım dedi. lafı taşıyan kişiyi bulamadık fakat umarım tahmiş etmişsinizdir :)

Tek ricam hesabımın banlanması mesajımın konuda kalmasıdır.

Ekli dosyayı görüntüle 184421
Ekli dosyayı görüntüle 184422
Ekli dosyayı görüntüle 184423
Yine yangınlar Qsaf.

Şunu unutmayın ki:
Türklükte Merhamet, misafir perverlik var. Burada Türk @Qsaf değil, @Tema 'dır kimse beni yanlış anlamasın böyle bir Türk kardeşim yok benim.

Adıma edilen küfürler, Cumhurbaşkanına edilen saygısızlık bunları nereden şikayet edebileceğimi bilsem ilk önce gidip ben şikayet ederim bilgisi olan yardım edebilirmi sanaldan nasıl şikayet edebilirim Cimer flnmı
1628699108914.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl