Y
YunusLP
Ziyaretçi
populer olanlardan kastınızı açarsanız yeni çıkan oyunlar için konuşursak ÇOK PARA :DVideolarınız güzel emek veriyorsunuz ama daha popüler olan oyunların videolarını çekerseniz daha hızlı büyüyebilirsiniz :)
Mesela PUBG Mobile çekebilirsiniz çok popüler :) ya da GTA Vpopuler olanlardan kastınızı açarsanız yeni çıkan oyunlar için konuşursak ÇOK PARA :D
Bi bende o sikinti var galiba mesela pubg o kadar cok kanal varki onu ceken cekesim gelmiyor yada gta v ne bileyim bendeki takinti bu farkli olmaya calismak :DMesela PUBG Mobile çekebilirsiniz çok popüler :) ya da GTA V
Farklı olmak güzeldir fakat insanlar ilgilenmiyor o yüzden demiştim ilgi çekicek bir video çekerseniz büyüyebilirsiniz :)Bi bende o sikinti var galiba mesela pubg o kadar cok kanal varki onu ceken cekesim gelmiyor yada gta v ne bileyim bendeki takinti bu farkli olmaya calismak :D
Deneyecegim :)Farklı olmak güzeldir fakat insanlar ilgilenmiyor o yüzden demiştim ilgi çekicek bir video çekerseniz büyüyebilirsiniz :)
ha şu şekil yapabilirim şuanda populer olan 1-2 oyunu oynayabilirim mesela house flipper :DFarklı olmak güzeldir fakat insanlar ilgilenmiyor o yüzden demiştim ilgi çekicek bir video çekerseniz büyüyebilirsiniz :)
Oda güzel bir oyun evet videosunu çekebilirsiniz :)ha şu şekil yapabilirim şuanda populer olan 1-2 oyunu oynayabilirim mesela house flipper :D
Ya iste benimde bu neler guncel neler yeni bilgim yok sabah okul aksam ders sonra video cek yukle yat arastirmaya vaktim yok :D tanidik birileride yok neler yeni neler cok satiyor soylesinOda güzel bir oyun evet videosunu çekebilirsiniz :)
Aa dogru ben onlari unuttum :D
Bence ara sıra Epic Games'in ücretsiz dağıttığı oyunları da çekin. Bu arada video çok güzeldi. Hemen videoyu beğeniyorum ;)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!