MineTürk Network
Play.MineTurkNW. Net
- Elmaslar
- 71
- Minecraft
- CanerArtuc
Discord:
CanerARTUC | ValseFTW#0046
CanerARTUC | ValseFTW#0046
! Arda#9572
Değerli yorumunuz için teşekkürler <3Tasarımlarını forumdan gördüğüm Nights Team ekibinden hasan kolcu adılı arkadaşımdan tasarım satın aldım çok kaliteli bir iş cıkardı cok ucuz ve hızlı tesim eti gerçekten işini iyi bilen bir ekip herkese tavsiye ederim.
! Arda#9572
Değerli yorumunuz için teşekkürler <3Şuan Skywars,Lobi,Skyblock,Faction,Survival paketini yaptırıyorum, @Melowdy Kendisi çok güzel plugin paketi hazırlıyor.
beğendiğim için diğer paketleride Nights Team dan almak istedim..
! Arda#9572
Değerli yorumunuz için teşekkürler <3
Görünüşe bakılırsa tasarımlar yenilenmiş ve her zaman olduğu gibi muazzam işlere imza atmaya devam ediyorsunuz. Yolunuz açık olsun <3
Cremranyec78
! Arda#9572
Değerli yorumunuz için teşekkürler <3Başarılar.. :)
! Arda#9572
Her zaman bekleriz. Değerli yorumunuz için teşekkürler <3Geçen Gün Avelis Fulled Packet Satın Aldım 1 kaç gün içerisinde teslim aldım gerçekten paketleri güzel :<3:
! Arda#9572
Tabii, discord sunucumuza gelerek destek alabilirsiniz.Anlatım efsane, tasarımlarınıza aşığım. Acaba MC-TR İmza'da yapabiliyor musunuz?
Tabii ki, sunucumuzu ziyaret edin. Anathory#8248Anlatım efsane, tasarımlarınıza aşığım. Acaba MC-TR İmza'da yapabiliyor musunuz?
TanımsızKisi#6250
! Arda#9572
Değerli yorumunuz için teşekkürler <3Nights Ekibi,buram buram kalite kokuyor burda... Başarılar:D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!