Nights Team | Hayallerindeki Gerçek Olsun! | Eklenti Paketi | Skript | Grafik Tasarım | Kaynak Paketi | WebScript | Mimari

Konu tasarımı çok hoş duruyor.
Yapacaklarınız ve yapmaya devam ettiğiniz şeyler için başarılar dilerim.
Daha iyisi olur inşallah

Konu tasarımı çok hoş duruyor.
Yapacaklarınız ve yapmaya devam ettiğiniz şeyler için başarılar dilerim.
Daha iyisi olur inşallah
Değerli yorumunuz için teşekkürler <3

NIGHTS ile kazanmaya hazırmısın?

Bizden 2 ürün alan üyelerimize 1 ürün hediye ediyoruz!
Sizlerde bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayabilirsiniz.

nightsproject.gif

Ama istediğimiz her ürün mü

Güncel+

Yeni Tanıtım Tasarımı eklendi!

Öncelikle faction paketi aldım 3 gün oyaladılar 2 gün bekledim sonunda aldım derken verdikleri pakette yaklaşık 15 tane hata var düzeltilmesi için 2 gün daha beklemem gerekyior. Adminler alıcıyı değil satıcıyı korumaya çalışıyorlar tamam düzeltiriz yerine laf sokmalar başlıyor: "kafanıza silah dayamıyoruz ya aldırmak için" falan xd neyse Teşekkürler Nights Team ! Şişmiş içi boş bir balondan ibaret

Son düzenleme:
konu tasarımını çok beğendim :<3:

Öncelikle paket aldım 3 gün oyalandım 2 gün bekledim pakette hatalar var 2 gün daha beklemem gerekyior. Adminler alıcıyı değil satıcıyı korumaya çalışıyorlar tamam düzeltiriz yerine laf sokmalar başlıyor kafanıza silah dayamıyoruz ya aldırmak için falan xd neyse Teşekkürler Nights Team !
Yorumunuz için teşekkürler <3

Tasarımlarını forumdan gördüğüm Nights Team ekibinden hasan kolcu adılı arkadaşımdan tasarım satın aldım çok kaliteli bir iş cıkardı cok ucuz ve hızlı tesim eti gerçekten işini iyi bilen bir ekip herkese tavsiye ederim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl