Arda | Nights
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 139
Discord:
! Arda#9572
Değerli yorumun için teşekkürler <3Diyecek fazla bir şey yok. Ufak tefek şeyler olsada sizi seviyorum Nights :)
! Arda#9572
Değerli yorumun için teşekkürler <3Diyecek fazla bir şey yok. Ufak tefek şeyler olsada sizi seviyorum Nights :)
! Arda#9572
Değerli yorumunuz için teşekkürlerKonu tasarımı gayet hoş, tanıtım videonuz template sanırım fakat yinede hoş. Başarılar dilerim, iyi satışlar
Merlin#5505
Nights Uzun bir süreden sonra tekrardan forumlarda!
Tanıtım videomuz;
![]()
![]()
![]()
Nights & Glory
Nights ve Glory anlaşması ile artık Glory web scriptini daha ucuz bir fiyat'a alabilceksiniz. Nights discord sunucusu üzerinden script hakkında detaylara ulaşabilirsiniz. Ve Glory müşterilerine özel Nights'ta indirim hakkına sahip olabilcekler! Hemen sizde bu ikiliyi deneyin!
Nights Team Web Sitesi:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Nights Team Resmi Discord: Nights Team#8450
Nights ile hayalindeki gerçek olsun!
! Arda#9572
Tasarım Anathory tarafından yapıldı.Animasyonları tahminimce @Anathory yaptı.
! Arda#9572
Değerli yorumun için teşekkürler <3Gayet başarılı bir ekip başarılar dilerim.
! Arda#9572
Değerli ve güzel yorumun için teşekkürler <3Biz, mükemmeliz. Nights Team farkıyla...
! Arda#9572
! Arda#9572
Değerli yorumun için teşekkürler <3Başarılı ve kaliteli bir ekip.
Başarılar.
! Arda#9572
Değerli yorumun için teşekkürler <3Kaliteli, başarılı bir ekip. ? Ayrıca ekip ismini çok beğendim
Kaan #1881
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!