Nights Team | Hayallerindeki Gerçek Olsun! | Eklenti Paketi | Skript | Grafik Tasarım | Kaynak Paketi | WebScript | Mimari

web sitenizin tasarımı alıntı olmasına rağmen footer'a tasarımcının ismi koyulmamış. free license olduğu için koymak zorundasınız.

tanıtım videosunu beğenemedim. başarılar.

Tasarım'da kullanılan efekt Dagon'un * ekibi için yaptığı tasarımın birebiri :D onun dışında referanstan çok yaptığınız işleri görmek isterdim. Görünürde sadece isim var, onun dışında bir şey yok.

web sitenizin tasarımı alıntı olmasına rağmen footer'a tasarımcının ismi koyulmamış. free license olduğu için koymak zorundasınız.

tanıtım videosunu beğenemedim. başarılar.
Evet Web temamız hazır şuanda tema yapan arıyoruz en yakın zamanda değişcektir. Yorumun için teşekkürler

Tasarım'da kullanılan efekt Dagon'un * ekibi için yaptığı tasarımın birebiri :D onun dışında referanstan çok yaptığınız işleri görmek isterdim. Görünürde sadece isim var, onun dışında bir şey yok.
Değerli yorumun için teşekkürler. Şöyle belirtmek isterimki tasarımın sadece girişi aynı oldu onun harici tasarım ekibimizdeki Anathory'e aittir.

Evet Web temamız hazır şuanda tema yapan arıyoruz en yakın zamanda değişcektir. Yorumun için teşekkürler
değişmesi önemli değil kardeşim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

adamlar burada belirtmiş, footer'a ismim koyulacak diye.

1569605478844.png

ben bu ekibi seviyorum. Kendilerinden logo aldım parayı attım 1 gün sonra elimde oldu. Not normalde daha hızlı fakat arkadaş bana söylemişti :)

nigsteam çok başarılı güvenilir bir ekip bol satışlar

Son zamanlarda ekibe alınan bazı arkadaşlar burnu havada gibi ekipte sadece 2 kişiyle konustugum için onları takmıyorumda konu tasarımı vb başarılı iyi satışlar

Tanıtım videonuzdaki yazılar çok hızlı olmuş bazılarını okumak için geriye sarmak zorunda kaldım. Konu tasarımınız gayet iyi anathory yine iyi iş çıkarmış. Siteniz yukarda denilenler gibi hazır alınmış ama colorlib sitesinin ismi verilmemiş. Bu tür template lerin lisansı bulunmakta birisi sizi şikayet etse uluslar arası bir davaya sebep olabilir. Bu söylediklerim boş gibi geliyor ama olabilecekleri söylüyorum.

Başarılar!

Son zamanlarda gördüğüm en kaliteli ve başarılı ekiplerden birisi siz olabilirsiniz. Adeta konu tasarımınızdan kalite akıyor <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl