Nights Team | Hayallerindeki Gerçek Olsun! | Eklenti Paketi | Skript | Grafik Tasarım | Kaynak Paketi | WebScript | Mimari

Arda | Nights

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
139

Discord:

! Arda#9572

Nights Uzun bir süreden sonra tekrardan forumlarda!

p39M9.gif

Tanıtım videomuz;

b5321987344457.5db597b1c2a8b.jpg

390bbe87344457.5db597b1c380e.jpg

fc36ed87344457.5db597b1c218c.jpg

6cd7e387344457.5db597b1c3086.jpg

Nights & Glory
Nights ve Glory anlaşması ile artık Glory web scriptini daha ucuz bir fiyat'a alabilceksiniz. Nights discord sunucusu üzerinden script hakkında detaylara ulaşabilirsiniz. Ve Glory müşterilerine özel Nights'ta indirim hakkına sahip olabilcekler! Hemen sizde bu ikiliyi deneyin!

xShine yorum.png

Barış Yorum.png

Emroemdo yorum.png

HeyMrau yorum.png

Nights Team Web Sitesi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Nights Team Resmi Discord: Nights Team#8450

İşte bazı konularımız;

Skript Satışlar TIKLA!
Uzay Temalı Harita TIKLA!
Özel Setler TIKLA!
Özel Yapım Mimari Hizmeti TIKLA!
Yeni Hizmetimiz Kaynak Paketleri TIKLA!
İndirimli Konu Tasarımları TIKLA!
Asya Temalı Harita Hizmet TIKLA!
Özel Yapım Hamadde Haritası TIKLA!

Nights ile hayalindeki gerçek olsun!

v1M3P3.gif

Son düzenleme:
Konu tasarım ve düzeni fazlasıyla hoşuma gitti. Ekibin içerisinde görev alıyorum, gayet memnunum. İyi forumlar...

Merhaba, konu tasasrımınız oldukça hoş ve güzel olmuş bi haylide siteniz, discord üzerinden eklersenız bir kaç konusmam gereken şeyler var

Avelis#1668​

Başarılı bir ekip her konuda çok yardımcı oluyorlar Minecraft ile ilgili sorununuzda kesinlikle tavsiye ederim Hayırlı Olsun bu arada <3

Ekibin içerisinde görev alıyorum yani(ii) bunun getirdiği haklarlada bu türkiyenin en iyi ekibi oluyor xd. Kendime ve ekip arkadaşlarıma başarılar xd x2.

Merhaba, konu tasasrımınız oldukça hoş ve güzel olmuş bi haylide siteniz, discord üzerinden eklersenız bir kaç konusmam gereken şeyler var

Avelis#1668​
Yorumunuz için teşekkürler, geri dönüş sağladık.

Harika!

Ekibin içerisinde görev alıyorum yani(ii) bunun getirdiği haklarlada bu türkiyenin en iyi ekibi oluyor xd. Kendime ve ekip arkadaşlarıma başarılar xd x2.
Eeeee, Ahmet Bey sizinde marifetlerinizi görüyoruz tabiki. Değerli yorumun için teşekkürler <3

Nights logonuz olsun belli ki şişirilmiş bir ekip. Tanıtım videosu diğer takımların tanıtım videolarına benzemiş gibi. Yorumların şu anlık çoğu kendi ekibinizden... Bilemiyorum.

Nights logonuz olsun belli ki şişirilmiş bir ekip. Tanıtım videosu diğer takımların tanıtım videolarına benzemiş gibi. Yorumların şu anlık çoğu kendi ekibinizden... Bilemiyorum.
Yorumlarla bir alakamız olmadığını en başta belirtmek isterim. Eğerki bu konuda bir merakın varsa müşterilerimize ulaşıp sorabilirsin. Tanıtım videosu ise diğer ekiplerin kullandığı efekt olarak benzerlik bir hali var. Yorumun için teşekkürler

Konu Tasarımı Harika, Logoların Arasında Bizim Sunucumuzda Var :) Kaliteli Ekip. Başarılar <3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl