Bulundu NicosiaNW | Takım arkadaşları arıyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kiasan

İllede sen! M T
Elmaslar
112
Minecraft
Kiasan

Discord:

⚝ Kiasan#0001

6X3Egv.png

RPd4mR.png

WQJyB8.png

3qy3rM.png

Başvuru yapacak arkadaşlar 30.08.2017 14:30'da başvuru sonuçları açılanacaktır.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Isım Ali
SoyIsmım : Yıldırım
Başvurdugum Yetki Moderatorluk
Deneyimlerim :
9 Kez Admin
7 Kez Moderatorluk
18 kez Rehberlik
Bu Saydıklarımın Hepsi Bir Not Defterinde Kayıtlı
Serverlerin İp leride Yanında Yazıyor
-> Iletisim Telefon No : 0530 299 18 11
- > Iletisim Skype : MR_Joker54 - Ali

Son düzenleme:
Merhaba Ben Servere Alım Icın Bavruruyorum...
İsmim : Sergen
Soyİsmim : Taş
Deneyimim : 1 kere kendi serverimi açtım süresi doldu kapandı. SkyBlock olarak açmıştım En Çok Rehberlik Olarak Tüm Komutları Biliyorum
Önceki Serverlerdeki Yetkilerim : 1 Kez Kuruculuk. 1 Kez Adminlik. 16 Kez Rehberlik.
İletişim: [email protected][DOUBLEPOST=1504031853,1504031791][/DOUBLEPOST]Merhaba Ben Servere

Merhaba Ben Servere Alım Icın Bavruruyorum...
Deneyimim : 1 kere kendi serverimi açtım süresi doldu kapandı. SkyBlock olarak açmıştım En Çok Rehberlik Olarak Tüm Komutları Biliyorum
Önceki Serverlerdeki Yetkilerim : 1 Kez Kuruculuk. 1 Kez Adminlik. 16 Kez Rehberlik.
İletişim: [email protected][DOUBLEPOST=1504031853,1504031791][/DOUBLEPOST]Merhaba Ben Servere Alım Icın Bavruruyorum...
İletişim: [email protected]
Fotoğrafdaki başvuru forumuna göre başvurunuz.
Rededildi!

Başvuru yapacak arkadaşlar önce konuya başvurup Discord adresine gelerek bizim ile iletişime geçerek başvurularını değerlendirip 10 Dakika içerisinde kendsine sonucunu beliryeceğiz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

[/QUOTE]

Son düzenleme:
Yaşım : 14 . 2003 Doğumluyum
Başvurduğum Yetki : Rehberlik
Deneyimlerim : 1 Kez Kurucu. 1 Kez Admin. 2 Kez Moderatörlük. 12 Kez Rehberlik
Kadronuza Katılma Sebebim : Kurucuyu Serveri Sevdiğim İçin ve Arkadaşlık Dostluk Orta mı var Diye
İletişim Adresim : [email protected]

İsmim: Salih
Soy İsmim: Ağca
Başvurduğum Yetki: Rehber
Deneyimlerim: 3 Adminlik 4 Rehberlik 1 Moderatörlük
Yaşım: 13
Doğum Tarihim: 5 Ekim 2004
Neden Katılmak İstiyorum: İnsanlara Yardım Etmek Güzel Geliyor :)
İletişim Adresim Skype: [email protected]

İsmim : Enes
Soy İsmim : Yeniyazıcı
Başvurdugum Yetki: Moderator
Deneyimlerim : 5 admin 2 Kurucu 6 Rehber 7 Moderator
Doğum Tarihim: 19 Nisan 2005
Neden Katılmak İstiyorum: Server Çok Güzel Serverdeki İnsanlar Çok Güzel Ortam Çok Güzel .
İletişim Adresi :

İsmim : Emirhan

Soy İsmim : Forum vs. Gibi Yerlerde Paylaşmıyorum. Dc'de Veririm.

Başvurduğum Yetki : Moderatör

Deneyimlerim : Başka Sunucularda Hiç Yetki Sahibi Olmadım. Çünkü Hep Kendi Sunucum İçin Uğraştım. Şimdi Sunucum Olmadığı İçin Yetki Sahibi Olmak İstiyorum.

Kadronuza Neden Katılmak İstiyorum : Sizin Gibi İyi Bir Dostun, Harika Sunucusuna Yardımcı Olmak İçin Katılmak İstiyorum.

İletişim Adresim ( Skype ) : tgodemirhan

İsmim : Taha
Yaşım : 16
Başvurduğum Yetki : Moderator
Deneyimlerim : AhenkNW Adlı hub sunucum oldu sonradan kapatmak zorunda kaldım onun dısındada 50 sunucuda yetkili oldum
Kadronuza Katılma Sebebim : Sunucunuzu Geliştirip Güzelleştirip İyi Katmanlara Tasımak İçin
İletişim Adresim : Skype:tahaqkaya

Amin Ve Mert 1 Rehber Alınmıs Lütfen Açıklarmısınız...[DOUBLEPOST=1504034908,1504034713][/DOUBLEPOST]Amin Ve Mert 1 Rehber Alınmıs Lütfen Açıklarmısınız...

Ismim:Batuhan
Yasim: 19
Başvurduğum Yetki:Moderator
Deneylerim: Black Network adli hub sunucuda Admindim Ve Kendiminde Serveri Oldu . Be 150 Baska Swde !.
Bilgilerim : Wand Konusunda hersey Bilirorum
Kadroya KAtilma Sebebim : Swnizi guzellestirim En Ust Seviyeye Cikarmak
Iletisim Adresim :Yok ama olacak :D

Tüm herkesi davet ediyoruz..[DOUBLEPOST=1504092292,1504074595][/DOUBLEPOST]Son dakikalar!

]İsmim: Mevlüt Eren

Yaşım: 14
Başvurduğum Yetki: Moderator

Deneyimlerim: 4 Kere Sunucu Sahipliği, 8 Kere Adminlik, 3 Kere Pluginer'lık 6 Kere Moderatorlük 10 Kere Rehberlik

Bilgilerim: Plugin ve Kod

Kadroya Katılma Sebebim: Serverdeki reklamcılara veya kurallara uymayanları cezasını vermek ve serverimizi daha zevkli ve güzel oynamaları için kadroya katılmak istiyorum.

İletişim adresim: Skype, TeamSpeak3, Raidcall, Facebook, Discord

TeamSpeak3: 46.105.44.244:10490
Raidcall: 127 465 11
Facebook:

Steam:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl