nheqminer.exe Yüksek CPU kullanımı kaldırılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaskeliPeder

Play.CasperNW.CoM
Yasaklandı
Elmaslar
196
Minecraft
MaskeliPeder
Facebook
CasperNetwork
X
CasperNetwork

Discord:

MaskeliPeder#8352

Arkadaşlar hepinize merhaba,
öncelikle bilgisiyarımda 360 total security mevcut,
Bu başlıkta adını verdiğim program çok yüksek cpu kullanıma yol açıyor bi işlem yapmadığı veya arka plana bir oyun açıkken bile kasmadan geçilmiyor
araştırmalar yaptım fakat olmadı yardımlarınızı bekliyorum belki irfan biliyordur :D @IrfanDmn

Belki En Son Ne Yüklediyseniz Ondan Dolayı Olabilir

360 Total Security Önermem

Merhabalar, öncelikle "360" adlı antivirüs'ü önermem bana göre en iyisi "Eset Antivirüs" fakat, başlıkta belirttiğin dosyanın ne işe yaradığını söylersen yardımcı olabiliriz yada aşşağıdaki satırlarda yazdığım sıkıntılardan ötürü böyle birşey olmuş olabilir.

- CPU frekansınız düşük olabilir, çok kullanıma neden açar bu olay.
- Arkada çalışan programları kapatabilirsiniz.
- Bilgisayarınızın "HardDisk'i" "%100 - %70" aralarında gözüküyorsa fakat hiç birşey çalışmıyorsa bilgisayarcıya götürmekte yarar var.

1. Görev yöneticisinden durdur.
2. Görev yöneticinden "Başlatma" kısmındaki gereksizleri devre dışı bırak.
3. İnternetteki güvenli anti-virüs programlarından birini kullan. Önerim BitDefender ve ya Kaspersky (360'ı sil)

Arkadaşlar bu dosya durduk yerde örneğin bir program gibi değil görev yöneticisinden görevi sonlandırm dediğimde 5 - 10 dakka sonra tekrar geliyor boş yere cpu kullanımı yaratıyor illa formatı gerekiyor yani :)[DOUBLEPOST=1518857439,1518857096][/DOUBLEPOST]
Merhabalar, öncelikle "360" adlı antivirüs'ü önermem bana göre en iyisi "Eset Antivirüs" fakat, başlıkta belirttiğin dosyanın ne işe yaradığını söylersen yardımcı olabiliriz yada aşşağıdaki satırlarda yazdığım sıkıntılardan ötürü böyle birşey olmuş olabilir.

- CPU frekansınız düşük olabilir, çok kullanıma neden açar bu olay.
- Arkada çalışan programları kapatabilirsiniz.
- Bilgisayarınızın "HardDisk'i" "%100 - %70" aralarında gözüküyorsa fakat hiç birşey çalışmıyorsa bilgisayarcıya götürmekte yarar var.
Harddisk'ten yana sıkıntım yok :) o %5 ile %20 arasında geziyor şu attığım ss'e bak anlarsın bu program felan değil sadece cpu yiyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Arkadaşlar bu dosya durduk yerde örneğin bir program gibi değil görev yöneticisinden görevi sonlandırm dediğimde 5 - 10 dakka sonra tekrar geliyor boş yere cpu kullanımı yaratıyor illa formatı gerekiyor yani :)[DOUBLEPOST=1518857439,1518857096][/DOUBLEPOST]
Harddisk'ten yana sıkıntım yok :) o %5 ile %20 arasında geziyor şu attığım ss'e bak anlarsın bu program felan değil sadece cpu yiyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Programın kullanım amacı nedir, ne işe yarıyor peki ?

O Şey, uğ-h bir "Virüs" sizin bilgisayarınızı kullanarak "BitCoin" bulmaya çalışıyor olabilirler, bu "Virüs"ten acilen kurtulmanız lazım.

Detaylı bilgi için aşşağıdaki bağlantıya tekme atmayı unutma !

O Şey, uğ-h bir "Virüs" sizin bilgisayarınızı kullanarak "BitCoin" bulmaya çalışıyor olabilirler, bu "Virüs"ten acilen kurtulmanız lazım.

Detaylı bilgi için aşşağıdaki bağlantıya tekme atmayı unutma !

Unlocker sağ olsun dosya konumunu bulup sildim şuanda rahat gibi bekleyip görücez.

Unlocker sağ olsun dosya konumunu bulup sildim şuanda rahat gibi bekleyip görücez.
Tamamdır, kurtulmanıza sevindim bir daha bu durumlarla karşılaşmamak için dikkatli olmanızı öneririm. !

İyi günler Sağlıkcala kalın. !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl