Çözüldü ngrok static ip yapmak ve domain değiştirmek nasıl yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hsarc Studios

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
hsarcStudios

Discord:

hsarc404

merhaba dün ngrok a giriş yaptım port vb açtım ama ben pc kapayıp açınca ngrok tcp değişiyor static ip yapmak ve bende birtane domain var onu kullanmak istiyorum

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu linkte bahsedilmiş. Anladığım kadarıyla spesifik bir bilgisayarı sunucu olarak kullanmak istiyorsun. Eğer sunucu senin bilgisayarın olacaksa internet sağlayıcınla anlaşmak durumundasın.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

böyle bir konu da var.

Domain için de bu linki inceleyebilirsin. Karşılaştırıp domain ismini sunucu adresin yapabilirsin.

IP yönlendirmeyi cloudflare üzerinden yapmayı deneyebilirsiniz. static ip konusunda çok bir bilgim yok maalesef sizi yanlış yönlendirmek istemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl