NEZLE MARKET KONU TASARIMI

UtkuEriçli0607

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
13
Minecraft
Byuzayli

Discord:

BYuzayli#2342

77227

Konu tasarımı gerçekten hoş olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim :)

Konu tasarımı güzele benziyor fakat kişiler veya projeniz hakkında daha fazla bilgi olabilirdi.

Sade ve güzel.Ama küçük harf kullanılabilirdi.

Sade ve güzel.Ama küçük harf kullanılabilirdi.
Küçük harf olayı galiba bende bir sıkıntı var Arial fontunda küçük harf kullanamıyorum. Diğer fontlarda da aynı şekilde bu yüzden büyük harf kullanmak zorunda kalıyorum :/ sorunu hala çözemedim. Yorumun için teşekkürler.

Konu tasarımı gerçekten hoş olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim :)
Yorumun için teşekkürler. Konu tasarımlarına daha yeni başladım 2. çalışmam oluyor. 5 saat sonunda elde ettiğim sonuç bu oldu.

Çok karışık ve aynı şeyler 5000 kere art arda konularak göz bozucu bir etki yaratmış. Gri renk düzgün kullanılmadığında tasarımı kötüleştirir, bence gri renk yerine daha canlı renkler tercih etmelisin. Discord hesapları yazılmış fakat tek başlarına hiçbir işe yaramıyorlar, #0000 şeklindeki isimlerin yanında bulunan kodları da eklemiş olman gerekiyor.

Yeni başladığından böyle bir tasarım yapabilmeni takdir ediyorum, kesinlikle özgün. Fakat ne yazık ki özgün demek başarılı demek değil.
10 üzerinden 2 olarak puanlayabilirim sanırım.

Konu tasarımı gerçekten ilginç geldi. Böylesini ilk defa gördüm. Bu işte özgün gibisiniz geldi :)

Konu tasarımı gerçekten ilginç geldi. Böylesini ilk defa gördüm. Bu işte özgün gibisiniz geldi :)
Yorumun için teşekkür ederim. Özgün olmayı severim fakat insanlar genelde minecraft içerikli olunca bir görsel istiyorlar. Ben genelde sade, resmi, veya bu tarzda bana göre pamuk gibi gelen tasarımlar yapmayı seviyorum. İnsanların tasarım kısmında bana göre daha özgün olması gerekiyor.

Son düzenleme:
Çok karışık ve aynı şeyler 5000 kere art arda konularak göz bozucu bir etki yaratmış. Gri renk düzgün kullanılmadığında tasarımı kötüleştirir, bence gri renk yerine daha canlı renkler tercih etmelisin. Discord hesapları yazılmış fakat tek başlarına hiçbir işe yaramıyorlar, #0000 şeklindeki isimlerin yanında bulunan kodları da eklemiş olman gerekiyor.

Yeni başladığından böyle bir tasarım yapabilmeni takdir ediyorum, kesinlikle özgün. Fakat ne yazık ki özgün demek başarılı demek değil.
10 üzerinden 2 olarak puanlayabilirim sanırım.
Yorumun için teşekkürler. Discord kısmında haklısın fakat böyle yapmam istendiği için öyle oldu. Bana göre bu tasarımda canlı renkler hoş gözükmeyebilir. Daha sade şekilde yapmaya çalıştım. Çok karışık fakat ben başlangıç kısmının altına bu şekilde gidilir diye düşündüm. Yani bir görselin tamamlanması gerekiyor hiçbir yerden kesit olmaması gerektiğinden dolayı bende tasarımı devam ettirmem gerekti. Kendi kurallarımdan biri :D. Görüntü aslında daha kaliteli fakata mc-tr formunun istediği dosya boyutunu aştığı için öyle bir şekilde koyamadım.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl