Neyi Yanlış Yapıyorum.

ultraPvP_Offical

Ne mutlu Türküm diyene !
Elmaslar
224
Minecraft
ultraPvP_

Discord:

Riqude#1881

Merhaba Arkadaşlar Ben Meriç.
Bu Gün Kafam Biraz Bozuk Ve Sinirliyim.
Sunucu işleri yüzünden baya yoruldum ancak emeğimin karşılığını alamıyorum.
Sorun şu Neyi Yanlış Yapıyorum ?
Onca satır kod mu dersin tek tek oyuncular uğraşmak mı dersin işim başımdan aşkın.Hepsine yetişiyorum ama bi eksik var oyuncu...Ilk başlarda +30 u görüyorduk ama şu son 3-4 gündür 5 kişiyi geçemiyoruz.Tavsiyelerinizi bekliyorum

Forumlara reklam ver 2-3 foruma versin 7-8 aktif olur

discord, face gibi yerlere reklam ver oldu sana 15 kişi

2 Yt ye reklam verdirsen 50 tl V.s (3-4 K LIK YT LARA) Server günde rahat 25 kişinin altına düşmez

Forumlara reklam ver 2-3 foruma versin 7-8 aktif olur

discord, face gibi yerlere reklam ver oldu sana 15 kişi

2 Yt ye reklam verdirsen 50 tl V.s (3-4 K LIK YT LARA) Server günde rahat 25 kişinin altına düşmez
mani yok mani :D

Dostum ilk başta kaliteli yapacaksın diye bir şey yok. Herkese hitap eden bir sunucu yap. Demir spawner koy, edit koy ister.
Sunucu belli bir kitleyi hitap edinceye dek böyle kal, zaten hitap edilen kitleyi senden başkası yönetmekle yükümlü olamaz. Forum dahil.

kaliteli yapacaksın diye bir şey yok. Herkese hitap eden bir sunucu yap. Demir spawner koy, edit koy ister.
Sunucu belli bir kitleyi hitap edinceye dek böyle kal, zaten hitap edilen kitleyi senden başkası yönetmekle yükümlü olamaz. Forum
Adam zaten herşeyi koydum diyor. Kardeşim sen bi reklamcı tut heryerde yapsın karşılığında yetki ver.

Adam zaten herşeyi koydum diyor. Kardeşim sen bi reklamcı tut heryerde yapsın karşılığında yetki ver.
Reklamcıların hepsi yaptım diyerek oturuyorlar sanki bilmiyoruz kaç senedir aynı muhabbet.Son zamanlarda yaptıklarını sorgula ne yaptımki ne ekledimki kitle ayrıldı hatta yaz geldi herkes bilgisayarlara oturmaya başlıyor kafanı toparla düşün fikir bul kimsede olmayan ama sende olacak şeyleri bulmaya çalış.

Herşeyi yaptım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

reklam yapıp milletinn hakkına girmek te istemiyorum aslında
Herşeyi yaptım deme işte yapılmamış milyonlarca fikir vardır sadece düşün.

Reklamcıların hepsi yaptım diyerek oturuyorlar sanki bilmiyoruz kaç senedir aynı muhabbet.Son zamanlarda yaptıklarını sorgula ne yaptımki ne ekledimki kitle ayrıldı hatta yaz geldi herkes bilgisayarlara oturmaya başlıyor kafanı toparla düşün fikir bul kimsede olmayan ama sende olacak şeyleri bulmaya çalış.
O zaman adam gibi reklamcı tutacaksın kardeşim. Bak ben bi sunucu için çalışıyorum 1 günde 43 user gördük. 1 Reklamda bak.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Öyle bir şey demiyor, gözünle mi okuyorsun?
Sunucu işleri yüzünden baya yoruldum ancak emeğimin karşılığını alamıyorum.Onca satır kod mu dersin tek tek oyuncular uğraşmak mı dersin işim başımdan aşkın.Hepsine yetişiyorum ama bi eksik var oyuncu...

Bence sen bi gözlerini kontrol ettir güzel kardeşim.

Arkadaşlar Kavga Etmeyi Kesip Soruma Cevap Verirseniz Çok Minnnettar Kalırım.

ARTIK NE YAPSAK BOŞ ZATEN BAZI ***** ** LAR YÜZÜNDEN SERVER BİTTİ.EN AZ 2-3 GÜN UĞRAŞIRIZ.ARKADAŞIN HESABINA GİRİP HER YERİ SİLMİŞLER DELİRİYORUM ŞU ANDA.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl