Çözüldü nexo ve oraxen özel item deluxmenu uyarlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kose170

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
kose170

Discord:

askariucret45

arkadaşlar çevirci menusu yapmak istiyorum oraxen özel itemini al cak başka özel item vercek ama skript desteklemiyor guipluslada yapamadık bildiğiniz bir menu veya yöntemi varsa lütfen yardımcı olun

plugin olarak diyorsan hocam deluxemenu öneririm

arkadaşlar çevirci menusu yapmak istiyorum oraxen özel itemini al cak başka özel item vercek ama skript desteklemiyor guipluslada yapamadık bildiğiniz bir menu veya yöntemi varsa lütfen yardımcı olun
skript destekler. özel itemin illaki nbt si yada custom model datası vardır.

Merhabalar, Lisanslı eklenti yardımımız için satın aldığınız site içerisinden indirme yazısı, tarih ve saat gözükecek şekilde ekran görüntüsünüzü konuya gönderir misiniz?

Merhabalar, Lisanslı eklenti yardımımız için satın aldığınız site içerisinden indirme yazısı, tarih ve saat gözükecek şekilde ekran görüntüsünüzü konuya gönderir misiniz?
gerek kalmadı nexoya geçtim deluxmenu ile sorunsuz çalışıyor

buda ilerde biri aynı sorunu yaşarsa diye kolaylıkla çözebilsin diye örnek olrak bırakıyorum
click_requirement:
requirements:
has_nexo_item:
type: has item
material: nexo-reforge1_red_small1 #item kodu
amount: 64 #gerekli görüncek item sayısı
deny_commands:
- '[sound] BLOCK_NOTE_BLOCK_BASS'
display_name: '&m&r
lore:
- ""
- " "
- ""
click_commands:
- '[sound] BLOCK_NOTE_BLOCK_BELL'
- '[console] nexo take %player_name% reforge1_red_small1 64'
- '[console] nexo give %player_name% fb_gem_14 1'
oraxen ve nexoda yapabilirsiniz tavsiyem direk nexo almanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl