benjamin17
neden anlayamadım?Merhabalar;
Plugini satın aldığınıza dair indirme sayfasından indirme yazılı butonun olduğu ve bugünün tarihi ve saati ile çekilmiş tam bir ekran görüntüsü iletir misiniz?

benjamin17
Bu tarz ücretli eklentilere destek vermeden önce orjinal olup olmadığını kontrol etmemiz gerekiyor. Orjinal yerden satın alınmadan kullanılan yani leak eklentilere herhangi bir deste verilmesi forum üstünde yasaktır.neden anlayamadım?
polymarttan aldım.Bu tarz ücretli eklentilere destek vermeden önce orjinal olup olmadığını kontrol etmemiz gerekiyor. Orjinal yerden satın alınmadan kullanılan yani leak eklentilere herhangi bir deste verilmesi forum üstünde yasaktır.

benjamin17
Bugünün tarihi ve saati ile birlikte tam bir ekran görüntüsü olması zorunludur. Forum üstünde ve herhangi bir site üzerinde de benzer görseller paylaşılabileceği için bu şekilde olması gerekmektedir.polymarttan aldım.Ekli dosyayı görüntüle 271138 23 gün önce xefnu yazıyor gördüğnüz üzere
Bugünün tarihi ve saati ile birlikte tam bir ekran görüntüsü olması zorunludur. Forum üstünde ve herhangi bir site üzerinde de benzer görseller paylaşılabileceği için bu şekilde olması gerekmektedir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!