Çözüldü Nexo nasıl kullanılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duckxaxa

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
11

Discord:

_kastntksk3oi_

Merhabalar, Nexonun nasıl kullanıldğını bilen bana yardım edebilecek biri varmıdır aceba mümkünse discorddan bi türlü çözemedim oraxen kullanıyordum o çok daha basit gelmişti.

Biliyorum ancak burada anlatılacak birşey değil yabancı kaynak Kasaisora öneririm nexoyu ondan izle hiçbir sorunun olmadan kullanırsın

Biliyorum ancak burada anlatılacak birşey değil yabancı kaynak Kasaisora öneririm nexoyu ondan izle hiçbir sorunun olmadan kullanırsın
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu sayfaya bak ingiliççe ama işini görür büyük ihtimal
verikleriniz öneriler için teşekkür ederim fakat bana bu işten anlayıp yardıme debilecek biri lazım mesela görsel yüklemesi yaptım ayarlarını yaptım fakat oyuna gelmedi mümkünse varsa bu tarz sorular sorabileceğim biri güzel olur

Merhabalar, lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl