Tanıtım NewItems Tanıtımı | Yeni Öğe |Yeni Öğe Ekleme

Yararlı Oldu mu ?

• Evet

Oy: 5 83,3%
  • Hayır

Oy: 1 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gayet başarılı
teşekkürler.[DOUBLEPOST=1499947255,1499947211][/DOUBLEPOST]
gayet başarılı
teşekkürler.[DOUBLEPOST=1499947330][/DOUBLEPOST]
103.44 Lira.
Plugin olduğuna emin miyiz ? Borsası iyimi ? Artık Düğünler'de Çeyrek Altın Niyetine Takabiliriz Yuppi.[DOUBLEPOST=1499900414,1499900324][/DOUBLEPOST]
Sende bilmiyorsun ki olup olmadığı :) varsa link at görelim.
doğru söylüyor :).

Plugin'in Crack'leri mevcut ve çalışıyor ama Texture Pack dosyası oluşmuyor veya oluşuyor ben beceremedim :)

blackspigot da var isteyene linkte atarım çalışıyor lisans crackli sanırım ama çalışıyor %100 türkçeleştirdim ben hiçbir sorun çıkarmadı bende
eğer yasak değilse linkini atayım

blackspigot da var isteyene linkte atarım çalışıyor lisans crackli sanırım ama çalışıyor %100 türkçeleştirdim ben hiçbir sorun çıkarmadı bende
eğer yasak değilse linkini atayım
Forumda paralı pluginleri paylaşmak yasaktır. Ancak plugini kodlıyan kişinin takdirinde olan bir işlem eğer ondan gerekli izinleri alırsanız paylaşabilirsiniz. @epps @SydeFQ

Forumda paralı pluginleri paylaşmak yasaktır. Ancak plugini kodlıyan kişinin takdirinde olan bir işlem eğer ondan gerekli izinleri alırsanız paylaşabilirsiniz. @epps @SydeFQ
Burada tanıtılan eklentinin Spigot üzerinde paralı satışı yapılan linki mevcut. Herhangi bir leak/nulled paylaşım yapılsaydı kaldırırlırdı fakat burada paralı bir eklentinin tanıtımı yapılmış.

Burada tanıtılan eklentinin Spigot üzerinde paralı satışı yapılan linki mevcut. Herhangi bir leak/nulled paylaşım yapılsaydı kaldırırlırdı fakat burada paralı bir eklentinin tanıtımı yapılmış.
Ben ihsan8070in mesajına karşılık olarak böyle bir mesaj yazmıştımda neyse

Güzel Bir Plugin, Ücretli Olması Çok Ama Çok Normal Bir Durum Arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl