Violet Evergarden
From bottom of my heart "I Love You"
- Elmaslar
- 702
Discord:
Violet Evergarden#9379
Violet Evergarden#9379
Plugin pre eklenti ise paylaşma .jr yi sil dosyasını paylaş bir not defterine de yazarsın bu pluginin .jr si yok diyeYakında bir vpaket paylaşıcağım ve içinde newitems var acaba paylaşırsam sorun olur mu ?
Abdullah T.#0001
Violet Evergarden#9379
Satın almadım batihost un paketinden aldım sıkıntı olur mu ?Crack İse Sorun Çıkmaz Ama Satın Alıp Paylaşırsan Telif Hakkına Girer Mahkemeye Kadar Gider
Yanlış şeyler telafüz etmeyin. Ücretli eklentileri lisanslı olsa, olmasa bile forumda paylaşılmaz. Korsan olursa Kanunlara uymaz, Lisanslı olsa telif hakkına girer.Crack İse Sorun Çıkmaz Ama Satın Alıp Paylaşırsan Telif Hakkına Girer Mahkemeye Kadar Gider
Violet Evergarden#9379
Paylaşamayacağım O zaman :(Yanlış şeyler telafüz etmeyin. Ücretli eklentileri lisanslı olsa, olmasa bile forumda paylaşılmaz. Korsan olursa Kanunlara uymaz, Lisanslı olsa telif hakkına girer.
Paketin altına NewItems .jar koymadım diye yaz, pakette .jar sil config kalsın texturepack'te kalsın.Paylaşamayacağım O zaman :(
Violet Evergarden#9379
Jar olmassa sıkıntı olmazzz mı yani ?Paketin altına NewItems .jar koymadım diye yaz, pakette .jar sil config kalsın texturepack'te kalsın.
Violet Evergarden#9379
Mahkeme falan şimdi biraz endişelenmedim değil.Jar olursa sıkıntı olur, Klasörü kalsın TexturePack'te kalabilir.
.jar dosyasını paylaşırsanız editörler tarafından silinir. NewItems çok büyük bir ekibe sahip olmadığı için dava açamaz, çünkü her foruma tek tek bakması gerekir. Dava açması çok zor kısacası.Mahkeme falan şimdi biraz endişelenmedim değil.
Violet Evergarden#9379
Peki vehicles plugini ?.jar dosyasını paylaşırsanız editörler tarafından silinir. NewItems çok büyük bir ekibe sahip olmadığı için dava açamaz, çünkü her foruma tek tek bakması gerekir. Dava açması çok zor kısacası.
Dediğim gibi paralı eklentileri configleri hariç paylaşamazsınız.Peki vehicles plugini ?
Violet Evergarden#9379
Anladım concon craft paketini muhhtemelen yarın paylaşırım o zaman :DDediğim gibi paralı eklentileri configleri hariç paylaşamazsınız.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!