Nevizade Network | play.nevizadenw.com | 400 Tl Para Ödülü | Birbirinden Özel Kitler | /maden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Azelia Network

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
KareAs

Discord:

kareas#3160

ezgif-1-6420042bf567.gif

ynitanitim.png

Ekli dosyalar

• tanıtımnevizade.png
    tanıtımnevizade.png
    3,1 MB · Görüntüleme: 245
Son düzenleme:
Sunucu tanıtım konusu açabilmeniz için size ait 10 mesaj bulunmalı. Bu gereksinimi tamamlayabilmeniz için 18 saat süreniz var ve eğer ki verilen sürede belirtilen gereksinimi tamamlamamış olursanız, konunuz kaldırılabilir.

Sistemler hakkında bilgi verilmemiş
Konu tasarımını iyi olduğunu pek söyliyemem
mapler harika
Başarılar.

Konu tasarımı hoşuma gitti. Nedeni ise eski durması böyle şeylere bayılırım.
Sunucuya gelirsek sistemlerden pek bahsedilmemiş ve ödül koymanız iyi olmuş eğer kurucular kendi ada yapmıyorsa..
En yakın zaman da ziyaret edeceğim.

Sunucu tanıtım konusu açabilmeniz için size ait 10 mesaj bulunmalı. Bu gereksinimi tamamlayabilmeniz için 18 saat süreniz var ve eğer ki verilen sürede belirtilen gereksinimi tamamlamamış olursanız, konunuz kaldırılabilir.
10 Mesajı yok hani kapatmadınız.

Açık sözlü olmak gerekirse konu tasarımınız oldukça eskiyi yansıtıyor daha doğrusu sunucu konu tasarımınız günümüzün tasarımlarına uyum sağlasa daha iyi olabilirdi. Sunucunun sistemlerini incelediğimiz zaman gayet güzel ve ilk defa gördüğüm sistemler olduğunu söyleyebilirim. :)

Sistemler geliştirebilir.
Konu tasarım kaliteli.

konu tasarımı metin2 sw tanıtımı gibi olmuş .d

Sunucumda reklam yapmaya devam etmezseniz sevinirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl