«| * Network |» +300 Online «| +10 Oyun |» Kalite & Hizmet «| IP: Play.*.Com |»

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucu gayet güzel. Başarılar..

aaa.jpg

2018-12-03_21.40.49.png

2018-12-03_21.40.11.png

2018-12-03_21.47.33.png

2018-12-03_21.39.38.png

Ekli dosyayı görüntüle 51782

Kopyalanabilir İP Adresimiz
Play.*.Com

Ekli dosyayı görüntüle 51783

Powered by Keyubu
Açıldından beri oynuyorum fakat hile koruması çok yaygın deil adamlar flyla ortaya gidiyor ve çok lag giriyor ping 100' e çıkıyor diğer serverlerde sabit 20 ms ??

Açıldından beri oynuyorum fakat hile koruması çok yaygın deil adamlar flyla ortaya gidiyor ve çok lag giriyor ping 100' e çıkıyor diğer serverlerde sabit 20 ms ??
Sunucumuz yeni olduğu için Hile sistemimiz hala geliştiriyor, Lag sizde olan Ping'den dolayı olmakta büyük ihitmal.
Söylediğiniz sunucu büyük ihtimal Türkiye Lokasyon olduğu için 20 ping alıyorsunuz, bizim sunucumuz Almanya Lokasyon.

Anlayamadım +10 oyun yazınca daha mı dikkat çekiliniliyor ?

sanırsam keyu'nun hazır şablonunu kullandınız konunuz da ve reklamda artık her yerde bu hosting'i görmeye başladık umarım başarılarınız devam eder

Gayet güzel başarılar.

Haritalar blokkutusu sunucusuna ait sanırım sunucu gayet kaliteli keşke mapleride siz yapsaydınız da kesinlikle oynardım

Oyunlar hakkında daha açıklayıcı bilgi eklenmeli, diğer sunuculardan ayıran özelliklerinizi paylaşmalısınız.

Sunucuda ciddi bir açık var, istersem günlerce oyuncuları tüm sunuculardan atabilirim. Düzeltmek için iletişime geçin. Discord:
Melih HARDS#6440

Güzele benziyor.

Güzel bir sunucuya benziyor, başarılar.

kusuruma bakmayın ama kötü bir sunucu.
Alıntı mapler, Alıntı pluginler çoğu şey alıntı?
biraz'da olsa kendi emeklerinizi katmanız gerek.
Evet sunucunuzu kötülemiyorum ama bu iş para ile olacak iş değil.
Paranında bir rolü var fakat, Bana göre öncelik kendinize özgü olması.

İyi çalışmalar, başarılar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl