Inxity#3240
plugin zaten kurulu nereden yapıcağımı bilmiyorumMultiverse-core eklentisini kurarsanız istediğiniz dünyalara permission ile erişilmesini sağlayabilirsiniz.
Inxity#3240
whiskeytr
Skript bana aittir.arkadaşlar world guardda nethere perm ekleme varmı yani istediğim benim belirlediğim rütbeler gidebilecek
on portal:
if "%event-teleportcause%" is "nether portal":
player does not have permission "nether.izin":
cancel event
push the player backwards at speed 0.08
send "&6Irongard &8» &cNethere gitmek için Zanaatkar rütbesine ulaşmalı veya Köylü Takastan bilet almalısın."
stop
on portal:
if "%event-teleportcause%" is "end portal":
player does not have permission "end.izin":
cancel event
push the player backwards at speed 0.08
send "&6Irongard &8» &cEnde gitmek için Burjuva rütbesine ulaşmalı veya Köylü Takastan bilet almalısın."
stop
on player world change:
if world is "world_nether":
if player doesn't have permission "nether.izin": #Nethere illegal yoldan girmenin yolunu bulursa
execute console command "spawn %player%"
on player world change:
if world is "world_the_end":
if player doesn't have permission "end.izin": #Ende illegal yoldan girmenin yolunu bulursa
execute console command "spawn %player%"
Inxity#3240
Bana kalırsa sunucusunda zaten multiverse kurulu olduğu için ekstra bir skripte gerek yok.Skript bana aittir.
Kod:on portal: if "%event-teleportcause%" is "nether portal": player does not have permission "nether.izin": cancel event push the player backwards at speed 0.08 send "&6Irongard &8» &cNethere gitmek için Zanaatkar rütbesine ulaşmalı veya Köylü Takastan bilet almalısın." stop on portal: if "%event-teleportcause%" is "end portal": player does not have permission "end.izin": cancel event push the player backwards at speed 0.08 send "&6Irongard &8» &cEnde gitmek için Burjuva rütbesine ulaşmalı veya Köylü Takastan bilet almalısın." stop on player world change: if world is "world_nether": if player doesn't have permission "nether.izin": #Nethere illegal yoldan girmenin yolunu bulursa execute console command "spawn %player%" on player world change: if world is "world_the_end": if player doesn't have permission "end.izin": #Ende illegal yoldan girmenin yolunu bulursa execute console command "spawn %player%"
whiskeytr
Multiverse mesajları jar'ı açmadan editlenemez. İngilizce mesaj gelicek portala girmeye çalışırken. Ayrıca multiverse portala girerken seni pushback atmıyor bu sebeplede portala girmeye çalışırken spam oluyor ve nether ve end için ayrı ayrı mesaj atmıyor hepsi için aynı mesajı atıyor. Skript farkı diyorum ben buna :-)Bana kalırsa sunucusunda zaten multiverse kurulu olduğu için ekstra bir skripte gerek yok.
Inxity#3240
Mesaj olayı için doğru seçim olabilir ama bence yine değmez, jarı açıp editlese de olur. Ayrıca mv'de pushback bulunuyor diye biliyorum.Multiverse mesajları jar'ı açmadan editlenemez. İngilizce mesaj gelicek portala girmeye çalışırken. Ayrıca multiverse portala girerken seni pushback atmıyor bu sebeplede portala girmeye çalışırken spam oluyor ve nether ve end için ayrı ayrı mesaj atmıyor hepsi için aynı mesajı atıyor. Skript farkı diyorum ben buna :-)
whiskeytr
Skripti yazma sebebim ayrı ayrı mesaj ve pushback'di diye hatırlıyorum. Geçen yıl yazdım :-)Mesaj olayı için doğru seçim olabilir ama bence yine değmez, jarı açıp editlese de olur. Ayrıca mv'de pushback bulunuyor diye biliyorum.
Kral skriptini sunucumda kullanabilirmiyim? Hoşuma gittideMultiverse mesajları jar'ı açmadan editlenemez. İngilizce mesaj gelicek portala girmeye çalışırken. Ayrıca multiverse portala girerken seni pushback atmıyor bu sebeplede portala girmeye çalışırken spam oluyor ve nether ve end için ayrı ayrı mesaj atmıyor hepsi için aynı mesajı atıyor. Skript farkı diyorum ben buna :-)
whiskeytr
Kullan diye attım hocam, tabiki kullanabilirsin. :D:DKral skriptini sunucumda kullanabilirmiyim? Hoşuma gittide
jarı açtım nereyi editlemem gerekiyor?Multiverse mesajları jar'ı açmadan editlenemez. İngilizce mesaj gelicek portala girmeye çalışırken. Ayrıca multiverse portala girerken seni pushback atmıyor bu sebeplede portala girmeye çalışırken spam oluyor ve nether ve end için ayrı ayrı mesaj atmıyor hepsi için aynı mesajı atıyor. Skript farkı diyorum ben buna :-)
whiskeytr
Portala girerken verdiği hatayı editlemen gerekiyor.jarı açtım nereyi editlemem gerekiyor?
dostum onu biliyorum fakat tüm dosyalara girdim bulamadımPortala girerken verdiği hatayı editlemen gerekiyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!