- Elmaslar
- 297
- Minecraft
- Inxityy
Discord:
Inxity#3240
Inxity#3240
Emin olmamakla birlikte söylüyorum.*_nether ve *_the_end isimli dünya dosyalarının adını Nether ve End olarak değiştirince otomatik olarak yeni end ve nether dünyası oluşuyor nası çözerim ?
Inxity#3240
deneyeceğim ancak multiverse-netherportals plugininin 1.15 versiyonu mevcut değil sanırım başka benzer bir plugin var mı ?Emin olmamakla birlikte söylüyorum.
Onların ismini değiştirdikten sonra yeniden oluşturmamaları için server.properties'ten allow-nether=false ve bukkit.yml'den allow-end: false şeklinde ayarlayabilirsin. Bu şekilde yaparsan yeni bir dünya oluşmayacak ismi değişik dünyalar kalacaktır. Ancak portal geçtiğinde Nether'a gitmez. O dünyalara geçmek için Multiverse-Core kullanabilirsin. Multiverse-Portals'ın(Multiverse-NetherPortals') ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum ama belki bunlar da işine yarayabilir.
mevcutmuş bukkit sitesinde bakmadım deniyorum şimdideneyeceğim ancak multiverse-netherportals plugininin 1.15 versiyonu mevcut değil sanırım başka benzer bir plugin var mı ?
Sorununuz çözüldü mü?deneyeceğim ancak multiverse-netherportals plugininin 1.15 versiyonu mevcut değil sanırım başka benzer bir plugin var mı ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
mevcutmuş bukkit sitesinde bakmadım deniyorum şimdi
Inxity#3240
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!