Tanıtım Nether Temalı SkyBlock Spawnı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RigerCrows

Play.RookiCraft.Net
Elmaslar
62
Minecraft
RigerCrows

Discord:

RigerCrows#7509

Merhabalar, Kısa bir süre içerisinde 1 kişi tarafından yapılmış olan Nether temalı mapımız için düşüncelerinizi merak ettik. ( CrowsProject )
1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

klasik harita ama kullanışlı başarılar dilerim.

harıtadakı herşey güzel gözüküyor fakat boyamalar harıç, boyamalar ıçın öncelıkle elıne kazma kürek vesayre al -//br sphere (block kodu) (boyut yaz) sonra da boyanılacak bölgel ıçın /mask (değışılecek blocklar) yaz öyle boya replace çok basıt gözüktürüyor.

harıtadakı herşey güzel gözüküyor fakat boyamalar harıç, boyamalar ıçın öncelıkle elıne kazma kürek vesayre al -//br sphere (block kodu) (boyut yaz) sonra da boyanılacak bölgel ıçın /mask (değışılecek blocklar) yaz öyle boya replace çok basıt gözüktürüyor.

klasik harita ama kullanışlı başarılar dilerim.
anlatım ıçın güzel bır vıdeo :)

Yorumlarınız için teşekkürler.

Nether temalı başlangıç haritaları genelde bana hoş gelmiyor. dağ yerine gökyüzüne olsaydı daha iyi olabilirdi elinize sağlık

Nether temalı başlangıç haritaları genelde bana hoş gelmiyor. dağ yerine gökyüzüne olsaydı daha iyi olabilirdi elinize sağlık
Gökyüzünde duran Bir spawn ancak planlar farklıydı isteğe göre yeniden düzenlendi ve portal sistemi yapıldı
yorumunuz için teşekkürler.

Oyuncuların dışarı çıkması için yapılan duvarların klasik durması dışında sıkıntı yok bence, güzel gözüküyor

Oyuncuların dışarı çıkması için yapılan duvarların klasik durması dışında sıkıntı yok bence, güzel gözüküyor
Yorumunuz için teşekkür ederiz temamız aslında nether olduğu için köylüler dışarıdan gelen saldırılara karşı bir savunma hattı oluşturmuş olup geçişlerini tünellerden sağlamaktadır değişik hikayeli konseptler gelmeye devam edecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl