Çözüldü Nether star ile menüden spawner alma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cakmatolkien
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 495
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cakmatolkien

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
9
Minecraft
FeanorTheElves
benim isteğim şu. /yıldızmarketi yazdığımızda karşımıza SilkSpawner destekli Mööntar SP alma ekranı çıkacak. ve oyuncunun envanterinde 50 tane 'nether star named "&6Yıldız Parçası" with lore "&a/yıldızmarketi'nde harca !' varsa bir tane Mööntar spawner alacak.(yani /ss give player mooshroom) basit bir skript olduğunu düşünüyorum. şimdiden teşekkürler. argümanlar kafamı karıştırdığı için pek beceremiyorum bu tür sk'leri :)

Kod:
command /yıldızmarket:
    trigger:
        open virtual chest with size 1 named "&6Yıldız Market" to player
        make gui slot 4 of player with mob spawner named "&6Mooshrom Spawner" to run:
            if player has 50 nether star named "&6Yıldız Parçası" with lore "&a/yıldızmarketi'nde harca !":
                remove 50 nether star named "&6Yıldız Parçası" with lore "&a/yıldızmarketi'nde harca !" from player's inventory
                execute console command "ss give %player% mooshroom"
Buyur Dostum.

Kod:
command /yıldızmarket:
    trigger:
        open virtual chest with size 1 named "&6Yıldız Market" to player
        make gui slot 4 of player with mob spawner named "&6Mooshrom Spawner" to run:
            if player has 50 nether star named "&6Yıldız Parçası" with lore "&a/yıldızmarketi'nde harca !":
                remove 50 nether star named "&6Yıldız Parçası" with lore "&a/yıldızmarketi'nde harca !" from player's inventory
                execute console command "ss give %player% mooshroom"
Buyur Dostum.
Teşekkürler. Sanırım çalışması için Tuske eklentisi gerekiyor. doğru mudur?

evet doğrudur.

Merhabalar, aradığınız sistemi bulduğunuza sevindim ki sorun çözüldüğüne göre isteğiniz üzerine de konuyu kilitleyip gerekli yere taşıyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl