Çözüldü Nether sorunu?_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wizsagagaga

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
80
Merhaba sunucumda FabledSkyblock kullanmaktayım. Fakat nether portalı oluşturulunca oyunculara nether de de ada açıyor onu nasıl değiştirebilirim normal nethere atmasını istiyorum.

Merhaba sunucumda FabledSkyblock kullanmaktayım. Fakat nether portalı oluşturulunca oyunculara nether de de ada açıyor onu nasıl değiştirebilirim normal nethere atmasını istiyorum.
FabledSkyblock'ta Netherda Özel Ada Açma Diye Bişi Yok Diye Biliyordm

Var portal açınca 5000 para karşılığında kilidi açılıyor sonra ışınlanıyorsun orda da bir adan oluyor, paketi sıfırdan topladım ayrıca ada eklentisi gibi bir şey ayarlamadım sanırım ondan sebep

Gerekli skriptler var konuyla ilgili engellemek amacıyla yapılan mesela kullanabilirsin.

Var portal açınca 5000 para karşılığında kilidi açılıyor sonra ışınlanıyorsun orda da bir adan oluyor, paketi sıfırdan topladım ayrıca ada eklentisi gibi bir şey ayarlamadım sanırım ondan sebep
Hayır, O Plugini İncelediğimde 5000 Paraya Sadece Nether Dünyasına Işınlıyor Diye Biliyorum.

JavaScript:
command /netherspawn:
    permission: nether.op
    permission message: &7Bu komutu kullanamazsınız!
    trigger:
        set {netherspawn} to location of player
        send "&7Başlangıç noktası oluşturuldu!" to players

on portal enter:
    if world is "Dunya":
        teleport player to {netherspawn}

Netherde doğacakları yerde /netherspawn yaz. Adalarının olduğu dünya isminide "Dünya" yazan kısma yaz.

aSkyblock Pluginini Kullan. Sonra Dosyaya Girip Schematics yerine gir ordan nether.schematics i Değiştir. Eğer Bilmiyorsan schematic Nasıl Yapılır Diye Youtubeye Araştır.

aSkyblock Pluginini Kullan. Sonra Dosyaya Girip Schematics yerine gir ordan nether.schematics i Değiştir. Eğer Bilmiyorsan schematic Nasıl Yapılır Diye Youtubeye Araştır.
Herkes ASkyblock Kullanacak Değil.

Genellikle ASkyblock Kullanıldığı İçin Dedim. Sakin :)
ASkyblock İle Konumuzun Alakası Yok. Arkadaşımız FabledSkyblock Kullanıyorken Senin Ona En Klasik Skyblock Pluginini Kullanmasını Desteklemen Hoş Değil.

Şimdi skript çalışıyor öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar, fakat şöyle bir sıkıntı var ben mevcut nether adasına gittiğimde kendi portalımdan orada netherspawn çektiğimde geri dönüş portalı koyduklarında nereye dönecekler, bir denemem gerekiyor kendi adama dönerlerse sıkıntı. :D

Şimdi skript çalışıyor öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar, fakat şöyle bir sıkıntı var ben mevcut nether adasına gittiğimde kendi portalımdan orada netherspawn çektiğimde geri dönüş portalı koyduklarında nereye dönecekler, bir denemem gerekiyor kendi adama dönerlerse sıkıntı. :D
Herkes kendi portalına dönüş yapması gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl