Çözüldü Nether ın Bağlı olduğu dünyayı değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aliutkan05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 618
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aliutkan05

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0

Discord:

aliutkan05

Sunucuda oyuncular lobiden başka bir dünyaya gidiyor o gittikleri dünyada nether a gidip nether da portal açarsalar portal lobi de gökyüzünde açılıyor ben nether da portal açıldığında dediğim dünyaya portal açılmasını istiyorum bunun çözümü nedir ?

Merhabalar
Anladığım kadarıyla lobinizi world isimli dünyaya kurmuşsunuz. Nether portalından geçtiğinizde otomatik olarak world dünyasına atar. Bunun için world dünyasındaki lobinizi lobby isimli yeni bir dünya oluşturarak buraya aktarın ve world dünyanızı silin.

Merhabalar
Anladığım kadarıyla lobinizi world isimli dünyaya kurmuşsunuz. Nether portalından geçtiğinizde otomatik olarak world dünyasına atar. Bunun için world dünyasındaki lobinizi lobby isimli yeni bir dünya oluşturarak buraya aktarın ve world dünyanızı silin.
Oyuncuların lobiden başlamasını istiyorum lobi dünyası world olarak geçiyor dünyayı silmeden nether ı oluşturduğum dünyaya bağlamanın bir yolu yok mu ?

Oyuncuların lobiden başlamasını istiyorum lobi dünyası world olarak geçiyor dünyayı silmeden nether ı oluşturduğum dünyaya bağlamanın bir yolu yok mu ?
Malesef yoktur. Fakat basit skriptler veya hubthat plugini gibi basit pluginler ile oyuncularınızın oyuna girdiğinde belli bir yerden doğmasını ayarlayabilirsiniz. Sunucunuz aternos ise hubthat plugini öneririm. Bu sayede oyuncular world dünyasında değilde lobby dünyasında başlar. Portaldan geçincede normal oynayacakları olan world dünyasına giderler.

peki ana dünyayı değiştirmenin bir yolu var mı

peki ana dünyayı değiştirmenin bir yolu var mı
Yani dediğim gibi minecraft kodlamasında world dünyası ana dünya olarak ayarlı olur. Lobinizi wworld dünyasına kurarsanız netherda açılan portallar boşlukta açılır.

server properties dosyasından ana dünyanın ismini değiştirebilirsin.

/mv config firstspawnworld <dünya-ismi>
Oyuncuların ilk girişinde doğacağı dünyayı belirler.

Multiverse Core eklentisi gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl