mustafa_8907
Kızılsakal Kızıltaş?
- Elmaslar
- 184
- Minecraft
- mustafa8907
Discord:
mustafa_8907
mustafa_8907
rimeed.
ilovemaju
Blacklist. Şans vermelisin bu diziye.Merhabalar MCTR Üyeleri;
Konu Net Netflix Aldım ne izlenir?
fuseteas.
Yüzüklerin efendisi üçlemesi, better call saul, breaking bad, prison breakMerhabalar MCTR Üyeleri;
Konu Net Netflix Aldım ne izlenir?
zlw0492
mustafa_8907
BakacammThe Walking Deaad
mustafa_8907
Konusu tam ne bu arada film mi yoksa dizimiBlacklist. Şans vermelisin bu diziye.
mustafa_8907
Önerilerin için sağol müsait vakitte hepsini izleyeceğimYüzüklerin efendisi üçlemesi, better call saul, breaking bad, prison break
Gayet Güzel bir hikayesi var izleyeceğim konu şimdiden hoşuma gittiSnowpiercer'ı tavsiye ederim bilim kurgu dizisi.Küresel ısınma sonucu gerçekleşen sonsuz kış dünyasında hiç durmayan bi treni(daha doğrusu lokomatifi) konu alıyor.İçerik olarak çok ilgi çekici 3.sezonu netflixte bulunmuyor + olarak izlemeni tavsiye etmem düşük kaliteli kaynaklar mevcut ve hikayeden çok kopuyor.Netflixte olan 2 sezonu izleyip diziyi noktalamanızı tavsiye ederim.Konu olarak biraz daha bahsedicek olursam bolca aksiyon sahnesi mevcut , sıkılmadan izleyebileceğiniz tarzda bi dizi.Onun dışında ben farklı bi yapım izlemek istiyorum derseniz kore yapımı Trigger mükemmel bi seçim olur,bizim izlediğimiz yabancı aksiyon film sektörü yanında farklı bi havası var.Bunun da konusu koredeki bireysel silahlanmayla alakalı , belli kısımlarda zorbalığa uğrayan okul öğrencilerinin eline gönderen kişinin belirsiz olduğu silahlar vesaire geliyor.Dahasını anlatırsam çok spoiler olur bu kadarı ilginizi çektiyse onada bakmanızı tavsiye ederim :>
mustafa_8907
Ooo The Walking the dead çok önerildi izlemessem ayıp olurPacific Rim, Pacific Rim Uprising, The Walking Dead the best
ciatbey
9 üyelik daha alabilirsin ama
ilovemaju
Yürüyen The Ealking Deadiiim kesinliklee izzleeBakacamm
Majunun Favorisi anladığım kadarıyla
mustafa_8907
Yürüyen The Ealking Deadiiim kesinliklee izzlee
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!