Netflix Kullanıcıları İçeri Girebilirmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Unknownloce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 840
U

Unknownloce

Ziyaretçi
mctrlogosu.png

Selamlar MC-TR ailesi. Bir konuda yardım isteyeceğim. Biliyorsunuz ki bu yıl Türkiye'yi sallayan La Casa De Papel, Netflix'de yayınlanıyor. Bu konuya sadece Netflix kullanıcılarının cevaplamasını istiyorum. Sorduğum soru, Netflix verdiğimiz paraya değermi ve hangi paketi kullanıyorsunuz (Temel, Standart ve Özel) ?

1524993595643.png

Tabii ki verdiğin paraya oldukça deyiyor ben "Özel Paket" Kullanıyorum her ay parasını da veriyorum istediğim dizi ve filmleri izleyebiliyorum.

verdiğimiz paraya %100 değer özel paket kullanıyorum oldukça memnunum

Standart al çok kullanmayacaksan, sürekli kullanacam diyorsun özel paket tavsiyemdir.

Bence standart en uygunu. Zaten özel alsam dahi internet sağ olsun doğru dürüst film izleyemeyeceğim :P.

Verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor. İçerikler muhteşem ilgimi çok çekiyor. Paket konusuna gelirsek Özel paket kullanıyorum. Ultra HD Donmadan izleyebilme keyfine varıyorum. Tavsiyem sana o yandan.

Hazır bu kadar kullanıcı varken yeni konu açmak yerine bende buradan danışayım. Orjinal netflix serileri internette yabancı sitelere düşerken netflix üzerinden bir türlü bulamıyorum o dizileri. Örnek %3 dizisi. Ayrıca standart paket kullanıyorum ve gayet memnunum özellikle belgesellerden :D

Hazır bu kadar kullanıcı varken yeni konu açmak yerine bende buradan danışayım. Orjinal netflix serileri internette yabancı sitelere düşerken netflix üzerinden bir türlü bulamıyorum o dizileri. Örnek %3 dizisi. Ayrıca standart paket kullanıyorum ve gayet memnunum özellikle belgesellerden :D

Ülkelere göre Filmler değişe biliyor türkiye de gösterilmeyen bir çok dizi ve film var ve ayrıca netflix'de genelde sızdırılan bir film veya diziler en çok tutan dizilerdir, o paylaşalan siteler sadece netflix'e ek kazanç sağlıyor.

Bazı içerikler Netflixin kendi içeriği. :D

sırf narcos izlemek için netflix satın alacağım

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl