İnceleme (Netflix) Dark

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HadronNetwork

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
38
Minecraft
TheMurderK
Facebook
YAKINDA
X
YAKINDA

Discord:

YAKINDA

Arkadaşlar Dark diziye başlıcam güzelmi izleyenler varmı başlayımmı? :)

Dizi Winden isimli küçük bir kasabada birden bire kaybolan çocukların bulunma hikayesini anlatıyor. Uzun süredir adli bir olay olmayan kasabada birden bire 14 yaşındaki bir çocuk kayboluyor. Daha sonra bu çocuğun ardından 11 yaşında bir başka bir çocuk kayboluyor. Yetkili kişiler (polisler vs.) bu çocukları bulmaya çalışıyor. Dizi temel olarak bunu konu alıyor. Gizem tarzı şeyler seviyorsan izle derim zaten imdb'den 8.7 almış bir dizi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ön eki kaldırsanız güzel olur ayrıca.

Son düzenleme:
Bende yeni başladım 1 sezon 3 bölümdeyim güzel dizi.

Dark'ı 5-6 ay önce şans eseri bulup izlemiştim. Aslına bakarsan bu diziyi ilk başlarda pek beğeneceğimi düşünmezdim ama ilk bölümden aşırı sarmaya başladı ve diziyi 1-2 hafta gibi kısa sürede bitirdim. Zaten 3. sezonu da 14 gün içinde geliyor ama sanırım diziyi biraz unuttuğum için baştan izleyeceğim. Dizimizin konusuna gelirsek de 33 yıllık döngü var. Almanya'nın savaş zamanına bile gidiyor, yani. Dizinin sonlarına doğru gerçekten beynin yanıyor ama beğeneceğin de dizi. Tabii, dizinin Almanca olması da ayrı bir avantaj. En azından 3-4 Almanca kelime kaparsın.

Sarmadı bıraktım. Prison Break izle kaliteyi anlayacaksın!

1. Sezonu izledim ve beynim yandı diyebilirim

Netflix in en iyi 5 dizisinden biridir.İzlerken baya konsantre olmanız lazım diğer türlü kafa karışıklığı yaşanıyo ama normal.Sonuda mantıklı biten nadir dizilerden net tavsiyemdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl