Ücretsiz Nesta Studio - Skyblock Haritası - Tamamen Ücretsiz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nesta Studio

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
34

kapak.png

2021-01-30_21.37.10.png
2021-01-30_21.38.07.png
2021-01-30_21.37.17.png
2021-01-30_21.37.31.png
2021-01-30_21.38.21.png
2021-01-30_21.38.41.png
2021-01-30_21.38.59.png
2021-01-30_21.39.22.png
2021-01-30_21.39.33.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
images.jpegSadece fotoğrafı bırakıyorum.

Başarılı duruyor fakat şu basınç plakaları olayını pek hoşuma gitmedi ama elevator tarzı bir eklentiyle güzel ve sıra dışı bir şeyler yapılabilir elinize sağlık.

Emeğinize sağlık, güzel gözüküyor.

Ellerinize sağlık güzel gözüküyor

Başarılı duruyor fakat şu basınç plakaları olayını pek hoşuma gitmedi ama elevator tarzı bir eklentiyle güzel ve sıra dışı bir şeyler yapılabilir elinize sağlık.
Ellerinize sağlık güzel gözüküyor
Emeğinize sağlık, güzel gözüküyor.
Güzel yorumlarınız için teşekkürler <3​

bence daha güzel ola bilirmiş kendini geliştirmelisin başarılar kendi tarzını bularak tabi

Yapılarını yaparken birisinden ilham alırsan veya özenirsen o kişinin ismini yazarsın

bence daha güzel ola bilirmiş kendini geliştirmelisin başarılar kendi tarzını bularak tabi
Yorumunuz için teşekkürler,
Ücretsiz veriyoruz zaten fazlasını beklemek saçma olur parayla satılan bazı haritalardan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Yapılarını yaparken birisinden ilham alırsan veya özenirsen o kişinin ismini yazarsın
Üzgünüm, evet binalarda senden esinlendim gerçekten çok güzel yapıyorsun kusura bakma :D

Yorumunuz için teşekkürler,
Ücretsiz veriyoruz zaten fazlasını beklemek saçma olur parayla satılan bazı haritalardan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
ücretsiz olmasıyla alakalı değil bir şeyler başarmak istiyorsan ucuz da olsa bunu en iyi şekilde yapmalısın ben fiyat gözüyle bakmıyorum yani daha güzel olabilir kötü bir şey söylemiyorum

Satmak için hazırladığımız Nekria'nın yaptığı harita istediğimiz gibi olmayınca bizde ücretsiz paylaşmaya karar verdik umarım beğenirsiniz iyi forumlar.
Nekria#1184 - Adeus#3492

Bircok seyi edebiyata benzetirim ben. Benzetmelerimden biriside minecraft projeleridir. Proje ayirtmaksiniz bir yazari yuceltmek yerine kendi yapitlarini yuceltmeni oneririm, yeteneklisin fakat kendini bulamazsin boyle devam edersen, basarilar dilerim.

Peki ama senin için sorun olucaksa kaldıralım konuyu ben şahsen çokda benzediğini düşünmüyorum yinede özür dilerim. iyi günler​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl