🚀 Nerzen.com 🚀 Ryzen 9950X Performansı Oyun Sunucularında Sınırları Zorlayın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nerzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.304
Türkiye’nin en aktif pvp sunucusu olan trpvp.club gücünü nerzenden alıyor.
Bizi sadece sunucuya odaklandırdığınız tüm dertlerden kurtardığınız için teşekkürler ❤️

Güzel bir firma gibi test etmenizi tavsiye ederim. İyi forumlar bol kazançlar dilerim.

güzel firma başarılar

iyi bir altyapıya sahipsiniz bol kazançlar dilerim

merhaba özel olarak fiziksel sunucu satışınız bulunmakta mı?

Meslektaşımıza hayırlı satışlar dileriz.

Stoklarımıza uygun bütçeli İntel i9 10920x DDR4 sistemler eklenmiştir, Yoğun talep üzerine Ryzen 9 9950x Stoklarımız da güncellenmiştir

Aslında dışarıdan bakınca fiyatları ve hizmet kalitesiyle gayet düzgün bir hosting firması izlenimi veriyorlar. Ancak piyasadaki sızıntı (leak) mevzuları bu kadar artmışken içimde bir şüphe oluştu ve WHMCS lisanslarını bir kontrol edeyim dedim. Maalesef hiç beklemediğim bir sonuçla karşılaştım.

Şahsi fikrim; eğer bir işten kazanç sağlanıyorsa, o işin mutfağındaki emeğin karşılığı da mutlaka verilmelidir. Özellikle insanların verisini emanet ettiği bir sektörde, bu tarz 'null' yazılımlarla risk almak hem etik değil hem de güven sarsıcı. Emek verilen bir işin karşılığının ödenmesi gerektiğine inanıyorum. Yolunuz açık olsun ama bu şekilde uzun vadeli bir başarı zor.
Kardeşim frontend kısmını sorguluyorsun şuanda müşteri panelini sorgularmısın birde backendde kullanılıyor ya hani yazılım.
Kimseye havadan sudan onaylı permi vermiyorlar merak etme.
1784797704818.webp

1784797567642.webp

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 2

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl