Çözüldü Nereden Premium Almalıyım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Saruhan TR

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
8
Minecraft
BySaruhaN_
Merhaba Mc-Tr Üyeleri, Sizce Hangi Siteden Premium Almalıyım ?

Sana tavsiyem kendi sitesinden alman, internette "mecekıraft piremiyum satıyorum" diye geçinen her site, yok özel sponsorumuz var yok firmayla çalışıyoruz diye laf anlatırlar. Oysaki plati.com'dan alıyor hepsi. Alacaksan da hepsiburada tarzı e-ticaret sitelerinden al, daha ucuza sıfır alırsın.

NtsPazar sitesinden almıştım 5-6 aydır kullanıyorum.

minecraft.net orjinal olarak alsan daha iyi olur. Fakat diğer türlü olarak ucuzminecraft.com öneriyorum.

dünyanın en fakir insanı benim heralde :D demir paketi bile alamıyom

*.com var bakabilirsiniz.

Ben birçok insana 2 TL 26 Krş 'a premium aldım herşeyi değişen çalınmıyor ve güvenli. istersen yardımcı olabilirim? fakat mobil ödeme yok ininal kartın varsa iyi olur[DOUBLEPOST=1516384018,1516383980][/DOUBLEPOST]
dünyanın en fakir insanı benim heralde :D demir paketi bile alamıyom

Hocam senden daha fakirler var emin ol :D

[DOUBLEPOST=1516426833,1516426787][/DOUBLEPOST]
Ben birçok insana 2 TL 26 Krş 'a premium aldım herşeyi değişen çalınmıyor ve güvenli. istersen yardımcı olabilirim? fakat mobil ödeme yok ininal kartın varsa iyi olur[DOUBLEPOST=1516384018,1516383980][/DOUBLEPOST]

Tamam Yardımcı Olurmusun İninal Kartım Var.

En Güveniliri Batihost

En Güveniliri Batihost

Katılmıyorum. kendi aldığım sitede 2.26 krş ayrıca o premium hesabını 1 aydır kullanıyorum arkadaşlarımada aldım bir problem yoktu batihostda verceğim 15 tlye birçok premium alırım olmayan vatandaşları sevindiririm en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl