Nerede eski forum üyeleri ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalerda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.176

Kalerda

Vatan Sevdalısı
Elmaslar
584
Eskiden Mc-Tr daha bir güzeldi(tabi ki hala güzel ama eskiden daha bir güzeldi işte :) ) , bu güzelliği sağlayanlar da forumun üyeleriydi.
Nerede o #TheProfessional nerede o #TheBuhan java devleri.
Varsa eskiden bu adamları tanıyan gelsin yazsın konuşalım.
Özleniyor böyle insanlar.

TheBuhan ve TheProfessional bana javada hiçbir bilgim olmamasına rağmen kırmayıp yardım ederdi.
Bu adamlar benim 2 yıllık sanal ortama vedamda çekip gitmişler.
Tanıyan eden varsa yazsın konuşalım belki hala aktifdirler.
Eski üyelerden de fikir belirtmek isteyen varsa buyursun.

Tanımayan varsa TheProfessionalin sadece 1 projesi

Eskiler hep güzeldir ah o eskiler...

Ben eski sayılır mıyım :D

2 Günle evet :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Newler yazmasın lütfen :)
Şaka bir yana bu üstte yazdığım adamlardan haberi olan varsa yazsın bana
Belki hala piyasadalardır ama isim değiştirmişlerdir.

Eskiler yok biz varız olmaz mı?
Şaka bir yana, nasılsınız? afiyette misiniz?

Sanırım birkaç yıl gerideler...

Seni tanıyorum sen beni tanımıyorsun galiba.

Zaman geçtikçe insanlar da değişir. Bazıları yeni rotasyonlara yelken açarken bazıları da eskiden kurtulamaz. Eskini verdiği hazzı hiçbir yerde alamayacağını düşünerek yeniden de çekinir. Eski miyim orasını bilmem ancak özlediğin şeyler arasında bilinçsiz bir şekilde dolaşmak vardı. Cahillik mutluluktur diye boşuna dememişler. İleri her zaman ileri olmayabilir. Bazen ileri gittiğini zannederken asla kıpırdamazsın bazen de bu eylemsizliğinin sonucunu gidermek için farklı yollara başvurursun.

Seni tanıyorum sen beni tanımıyorsun galiba.
Tanıyamadım :(

Zaman geçtikçe insanlar da değişir. Bazıları yeni rotasyonlara yelken açarken bazıları da eskiden kurtulamaz. Eskini verdiği hazzı hiçbir yerde alamayacağını düşünerek yeniden de çekinir. Eski miyim orasını bilmem ancak özlediğin şeyler arasında bilinçsiz bir şekilde dolaşmak vardı. Cahillik mutluluktur diye boşuna dememişler. İleri her zaman ileri olmayabilir. Bazen ileri gittiğini zannederken asla kıpırdamazsın bazen de bu eylemsizliğinin sonucunu gidermek için farklı yollara başvurursun.
Eskiden kurtulamamak demeyelim de eskiyi yâd etmek diyelim.
Değişim hakkındaki düşüncelerine katılıyorum ne de olsa Değişmeyen Tek Şey Değişimin Ta Kendisidir.
Özlediğim şeyler arasında bilinçsiz bir şekilde dolaşmak olduğunu nereden biliyorsun onu da anlamış değilim ,cümlen o kadar devrik ki bir anlam veremedim.
Cahillik benim için mutluluk değil sefalettir, gaflettir ama seni bilemem.
Hayatım her insanın olduğu gibi bir döngü içinde zamanla beraber akıp gidiyor ve ben de bu akıp giden zamanımı en iyi şekilde şu ana kadar değerlendirdim ve değerlendireceğim ayrıca bu sizi alakadar etmez.
Burası bir forum, herkes özelini ve haddini bilmelidir.Kimse bir başkasının özel hayatındaki yaşadıklarına sanal ortamdan gördükleriyle bir anlam yükleyemez ve sorgulayamaz.

Eskiler yok biz varız olmaz mı?
Şaka bir yana, nasılsınız? afiyette misiniz?

Olur tabii ki :)
Teşekkür ederim, siz nasılsınız?

Sanırım birkaç yıl gerideler...

Hayır değiliz sadece biraz geçmişi yâd etmek istedim.
Eğer hala buralardaysalar veya hala iletişimde olan varsa onlardan bilgi almak için açtım konuyu.
Konun amacı bizim geride olup olmamız değil.

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl