Skript Paylaşımı NeoTech » Menülü Fly Skripti - 1.7/1.8/1.9/1.10

Daha fazla gelmesini istermisin?

• Evet

Oy: 6 100,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AeroCS

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
630

Discord:

AeroCS#8462

11.png

Merhaba MC-TR Üyeleri. Bugün yaptığım "Menülü Fly Skript"ini tanıtacağım.

men.png

Bu Skript /fly yazmak yerine menü açarak daha hoş bir ortam sağlar. Tüm sürümlerle uyumlu ve faydalı bir skript.

yetk.png

Oyunculara ve diğer yetkilere verilecek permler :
ucus.menu - ucus.acik - ucus.kapali

özl.png

/ucmenu - Menüyü açar.
/ucus acik - Menüsüz fly alma.
/ucus kapali - Menüsüz fly kapatma.

(NOT : MİNECRAFT AÇILMADIĞI İÇİN RESİM EKLEYEMEDİM. KUSURA BAKMAYINIZ.)

TIKLA SKRİPTE GİT!
Kod:
command /ucMenu [<offline player>] [<text>]:
    permission: uc.menu
    permission message: &k#&c&lUcus Menu&k# &cÜzgünüm, bu komutu kullanmak için gerekli yetkiye sahip değilsin.
    trigger:
        if arg-1 is not set:
            send "&8&l/ucMenu &0&l[&c&lOyuncu&0&l]"
        if arg-1 is set:
            open chest with 5 rows named "&0&lBizi tercih ettiginiz icin tesekkurler!" to player
            format slot 21 of player with Diamond Block named "&l&4FLY AC!" with lore "&cAFLY'ı açabilirsin." to close then run [execute player command "/ucus acik"]
            format slot 22 of player with Iron Block named "&l&1Skript by Neotech" with lore "&cNeoTech Plugin Paketleri" to close then run [execute player command "/msg %arg-1 Teşekkürler dostum!"]
            format slot 23 of player with Emerald named "&l&oFLY KAPAT!" with lore "&cFLY'ı kapatabilirsin." to close then run [execute player command "/ucus kapali"]

#Ayrıca bu Skript ile çalışacak;

command /ucus acik:
    permission: ucus.acik
    permission message: &k#&c&lUcus Menu&k# &cÜzgünüm, bu komutu kullanmak için gerekli yetkiye sahip değilsin.
    trigger:
        set player's flight mode to true
        send "&k#&c&lUcus Menu&k# &7Uçus modu acik!" to player

command /ucus kapali:
    permission: ucus.kapali
    permission message &k#&c&lUcus Menu&k# &cÜzgünüm, bu komutu kullanmak için gerekli yetkiye sahip değilsin.
    trigger:
        set player's fligy mode to false
        send "&k#&c&lUcus Menu&k# &7Uçus modu kapali!"

#TEŞEKKÜRLER!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Güzel bir fikir olmuş, başarılar :)

Lütfen konuya kod olarakta ekleyiniz, hastebin'den silinebilir.
başarılı bir skript teşekkürler :-)

Güzel Skript Ve Güzel Fikir Olmuş . :D

Güzel bir skript başarılar dilerim.

Hayır, burası insanların düşüncelerinin paylaştığı bir forum ve bende düşüncemi paylaştım.
Yaptığın skript şuna benziyor.
command /uc:
execute player command "/fly"
Bunu Kullanmak Sana Kalmış Görsel Dizayn Kalite Gösterir Ve Bu Sunucunu Farklı Göstermek İçin Yapman Gereken Birşeydir.
Skript Basit Ama Görsel Güzelliklr Kattıgı İçin Kullanılabilir.

Değerli yorumlarınız için bizzat ben teşekkür ederim..

Güzel olmuş başarılar.

Güzel olmuş sunucuları güzelleştirecek bir skript

bura skript forumu senin düşüncelerine bağlı değildir.
Dediğiniz gibi burası bir forum fakat o zaman her şey size bağlı diyemeyiz. Yaptığınız şey kısaca atarlanmak.
Kısaca yorumlamak gerekirse, çöp.
Affedersiniz ama hiçbir şeye çöp diyemezsiniz dünyanın en iyi kod yazarı olsanız (ki değilsiniz) bile bu dahil. Emek emektir. Yaptığınız şey saçma bir kıskançlıktan fazlası değil.
Benim fikrime gelirse bence gereksiz. Çünkü oyuncular flymenü yü göremeyecek. Adminlerin ne gördüğü de beni ilgilendirmez. Fakat bunu ucus hızını da menü ye katarsanız çok daha iyi olur ve o zaman bence kayda değer bir konu olur. Hiç bir konu çöp değildir.

Dediğiniz gibi burası bir forum fakat o zaman her şey size bağlı diyemeyiz. Yaptığınız şey kısaca atarlanmak.

Affedersiniz ama hiçbir şeye çöp diyemezsiniz dünyanın en iyi kod yazarı olsanız (ki değilsiniz) bile bu dahil. Emek emektir. Yaptığınız şey saçma bir kıskançlıktan fazlası değil.
Benim fikrime gelirse bence gereksiz. Çünkü oyuncular flymenü yü göremeyecek. Adminlerin ne gördüğü de beni ilgilendirmez. Fakat bunu ucus hızını da menü ye katarsanız çok daha iyi olur ve o zaman bence kayda değer bir konu olur. Hiç bir konu çöp değildir.
Aslında hızını eklemek aklıma gelmedi değil. V2'de istediğinizi ekleyeceğim. Yorumunuz için çok teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl