Bulundu NELER ÇIKARILABİLİR?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 948293

Hızlı yaşa, genç öl
Yasaklandı
Elmaslar
149
Minecraft
DarthStrafe
Selamlar ben İbrahim,

McaStudios takımı üzerinde yakın zamanda çıkarabileceğimiz eklentiler hakkında önerilere ihtiyacımız var, Çıkması güzel olabilecek eklentiler, Eğlenceli olacak eklenti önerileri bekliyoruz. Önerisi seçilen arkadaşa ürün benim tarafımdan hediye edilecektir.

Selamlar, öncelikle başarılar diliyorum. Tanıtım sayfanızda ItemsAdder Tasarım kategorisindeki ESC tasarımını png olarak direkt atmışsınız. Bunu oyun içinden bir görsel ile oraya koyarsanız sizin için daha iyi olur çünkü çok rahat bir şekilde çalınabilir bilginiz olsun.

Selamlar ben İbrahim,

McaStudios takımı üzerinde yakın zamanda çıkarabileceğimiz eklentiler hakkında önerilere ihtiyacımız var, Çıkması güzel olabilecek eklentiler, Eğlenceli olacak eklenti önerileri bekliyoruz. Önerisi seçilen arkadaşa ürün benim tarafımdan hediye edilecektir.
Belirli rütbelere göre, giriş çıkış mesajları veren. Belirli rütbelerde sunucuya katıldığında etrafında kozmetik şeklinde efektler oluşturan tarzda bir eklenti güzel olabilir.

Eklenti hakkında hala önerilere açığız, fikirlerinizi bekliyoruz!!

ben şunu aradım bulamadım
günün itemi plugini
her gün rastgele bir item markette belirlenecek
belli miktar stoğu olacak
alınacak veya satılacak
bir menüden yapılır
günün itemi tarzında yani
confige de mümkün olan itemler ve miktarları ve fiyatları sırayla liste şeklinde girilir bence güzel bir eklenti
item yerine komut desteği de olabilir alımlarda yani günün komutu alıyorsun diğer pluginlere destek sağlaması için

ben şunu aradım bulamadım
günün itemi plugini
her gün rastgele bir item markette belirlenecek
belli miktar stoğu olacak
alınacak veya satılacak
bir menüden yapılır
günün itemi tarzında yani
confige de mümkün olan itemler ve miktarları ve fiyatları sırayla liste şeklinde girilir bence güzel bir eklenti
item yerine komut desteği de olabilir alımlarda yani günün komutu alıyorsun diğer pluginlere destek sağlaması için
| TIKLA | burada istediğin eklenti

Merhaba, konuya 1 hafta içerisinde cevap gelmediği için sorunun devam edip etmediğini belirtmek için etkileşimde bulununuz.
Etkileşimde bulunmazsanız konunuz 24 saat sonunda kilitlenicektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl