Arkadaşlar BlackSpigot nedir bilen var mı? Spigot'ta paralı olan pluginler neden bu sitede bedava bilen var mı? (Konuyu yanlış yere açmış olabilirim bulamadım bu konu hakkında olan yeri)
Açıklamanızdan dolayı teşekkür ederim. Bazı istenmeyen kodlardan kastınız nedir?Merhabalar, blackspigot adı üstüne karanlık spigot olarak geçmekte. Bu siteden ücretsiz paralı eklentileri alabilirsiniz. Lakin bu sitedeki eklentiler güvenli değildir, güvenli değildir derken kastım nedir derseniz. Eklentilerde bazı istenmeyen kodlar mevcut olabiliyor. Bu da oyunda bize lag, ping, tps, gibi sorunlara neden açmakta. Bu nedenle blackspigot kullanmanızı kesinlikle önermem. İyi forumlar!
Sunucunuza açılan bir backdoor olabilir, bir de bazı eklentiler var direkt olarak leak forumlarıyla bağlantı kuruyor. Virüslü olanı bile görülmüştür. Her ne olursa olsun bu tarz forumlardan eklentiler kullanmayınAçıklamanızdan dolayı teşekkür ederim. Bazı istenmeyen kodlardan kastınız nedir?
Açıklayıcı yazınız için teşekkür ederim. Gayet iyi şekilde anladım konu kilitlenebilir ve gerekli yere taşınabilir bence :)Sunucunuza açılan bir backdoor olabilir, bir de bazı eklentiler var direkt olarak leak forumlarıyla bağlantı kuruyor. Virüslü olanı bile görülmüştür. Her ne olursa olsun bu tarz forumlardan eklentiler kullanmayın
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!