Nedir bu ya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultraPvP_Offical

Ne mutlu Türküm diyene !
Elmaslar
224
Minecraft
ultraPvP_

Discord:

Riqude#1881

Arkadan hüzünlü bir fon , ve birkaç satır yazı. Birçok kişi belki yaşamıştır belki de yaşamamıştır.Allah kimseye bunu yaşatmasın.

Konu ne diyeceksiniz açıklayayım.
Çok sevdiğim bir dostum saçma sapan bir sebepten ekip arkadaşım ile tartıştı.2 sine de aşırı derece güveniyor ve seviyor olmama reğmen bunu yaşıyorum.
Bir sunucudan ban yemesi üzerine arkadaşım ile tartıştı ben ise ekipte tartışmaya gerek yok tarzı ciddi bir konuşma yaptım.
Ardından engel ve tüm guruplardan ayrılmak peşinden geldi.

Anlamadığım şu hata bende mi , kimi seviyor bağlanıyor isem uyandığımda yoklar .
Insanlara ne kadar sevecen davransam o kadar uzaklaşıyorlar.
Kader böyleymiş...​

Çok güvenmemek lazım ve çok sevmemek lazım, sonucu kötü oluyor. Eğer ki arkadaş ortamında isen.

Çok güvenmemek lazım ve çok sevmemek lazım, sonucu kötü oluyor. Eğer ki arkadaş ortamında isen.
Daha 10 dakika önce gülüyorduk , sunucuda hakkını yendiğini duyunca yetkililerle iletişime geçtim o kadar dil döktüm.Tam ona yazacaktım...

Bir söz vardır;

Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.
-Bukowski

Benim çok sevdiğim, örnek aldığım bir söz.

Ne demişler ? Bu zamanda babana bile güvenme.

Kimse bu kişi bırakmış ve iş bitmiş.

Bir RebelBot Sözü

Her gün çok yakınsanız bu işte, bir iş vardır.

Bak benden bir öneri olsun. Ortak mortak bu işlerle uğraşma kendin yönet gitsin. Resmiyetin ana dili budur.​

Fizik Hocamızın bir sözü vardır.
"Türk genci; çalışkandır,zekidir,efendidir,hoşgörülüdür ve bir şey istediğinde onu yapması çok kolaydır."

Arkadan hüzünlü bir fon , ve birkaç satır yazı. Birçok kişi belki yaşamıştır belki de yaşamamıştır.Allah kimseye bunu yaşatmasın.

Konu ne diyeceksiniz açıklayayım.
Çok sevdiğim bir dostum saçma sapan bir sebepten ekip arkadaşım ile tartıştı.2 sine de aşırı derece güveniyor ve seviyor olmama reğmen bunu yaşıyorum.
Bir sunucudan ban yemesi üzerine arkadaşım ile tartıştı ben ise ekipte tartışmaya gerek yok tarzı ciddi bir konuşma yaptım.
Ardından engel ve tüm guruplardan ayrılmak peşinden geldi.

Anlamadığım şu hata bende mi , kimi seviyor bağlanıyor isem uyandığımda yoklar .
Insanlara ne kadar sevecen davransam o kadar uzaklaşıyorlar.
Kader böyleymiş...​
benim bir sözüm vardır "yürüyen uçağa binince 100 metre yol alırsın."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl