nedir bu webscript çıkarma isteği?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patrick2dev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.272

patrick2dev

ölü.
Elmaslar
724
merakımdan soruyorum; niye forumdaki yazılımcılar webscript çıkarmak istiyor (yani kısmen).

En bilinen webscriptlerin 200-300tl olduğunu görüp oha bu 500 lisans mı satmış ben daha iyisin yaparım hem de daha ucuza len diyip gaza gelmesiyle başlıyor herşey.

:D 200 300 500tl alınca yapası geliyor insanın.

İşin sonu para :D

neden mi ?

binlerce kişiye site satıyorlar site scrpiti satıyorlar
100 - 200 *300 tl e satarken iyi sonra destek kesiliyor 300 e site scrpiti satıyor 200 e tema yada sürekli aynı sistemleri güncelleyip duruyorlar

insanlar da iyi para var diyip yapmaya çalışıyor :D bu kadar basit

Herkes para demiş ancak bir de geliştirici tarafını düşünsek? normal olarak para kazanacak bu adam emek harcıyor. Kendimden örnek vereyim; Ben şuan geliştirdiğim sisteme tahmini 2 ay önce başladım. Genel olarak piyasada olan tüm özellikler ve tasarımsal anlamda diğerlerinden kat kat iyi durumda. ( Az biraz tasarımı @YusufYaman gördü). Amacım para kazanmak olsa lisans fiyatını 200 - 300 Türk Lirası aralığında yapardım. Yapmak istediğim iyi bir şey sunmak. Para kazanmak olsa lisans fiyatını 100TL gibi düşük bir fiyata belirlemezdim :)

Şimdi bunu açıklama sebebim ise, burada ki herkesin para odaklı yorum yaptığı içindir. Yazılımdan anlamazsınız anlarım ancak bu işi gerçekten meslek olarak yapanlar var aramızda. Normal olarak kazandığı 200 300 TL laf yapmayın bence.

Bir geliştirici olarak yanıtlıyorum: bu işin ucunda para var hocam.

Şuanki piyasa rezil durumda hem mc sunucu bakımından her önüne gelen para kazanmak istiyen direk sunucu açayım o bu şu sunucuda reklam yapıp oyuncularını çalayım hem de bu webscripttede böle cidden işin uzmanı olanda yapıyor 1-2 haftalık bilgiyle yabancı forumlardan aldığını değiştirerek satanda bu laflarımı hiç kimseye değil sadece kendi görüşümü belli ettim zaten kimse zevkine saatlerini bir işe vermez bir şeyler kazanmak için yapıyorlar .

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl