ikincielkralliklariseth
discordlarından gerekli bilgiyi alabilirsin yani birkaç ay kullanmıştım arkadaşım satın almıştı gerçekden paper olsun leaf olsun yanında halt yiyemezler sunucu çok akıcı geliyor bunu kurunca yani çok anlamsız ama tps düşüşü pek olmuyor mspt sabit duruyor haraket etmiyor belki eklentilerdendir 70 eklentde böyle bişey oluyordu 120 150 kişi oynuyordu sunucuyu ve sunucu sanki milisaniyeli gibiydi çok hızlı işliyordu herşey yani anlatamam pek ama şöyle özetlerimBszı sunucularda gördüm skyblock sunucularında universespigot kullanıyorlar internette araştırdıö hiçbir sonuç yok nedir bu universespigot?
ikincielkralliklariseth
gerçekden hiçbir fikrim yok discordlarına bakabilirsin priv olarak satılıyor herhalde ben almadıgım için fikrim yok ( melonya isimli sunucuda o spigotu kullanıyor söyliyeyimde )Nereden alabilirim? :D
emberwyn1
Bende atlasoyuncu ve ckickennw den gördüm merak ettim sanırım almayacağım 70 dolar ne yaww :Dgerçekden hiçbir fikrim yok discordlarına bakabilirsin priv olarak satılıyor herhalde ben almadıgım için fikrim yok ( melonya isimli sunucuda o spigotu kullanıyor söyliyeyimde )
ikincielkralliklariseth
parasına değer fakat türkiye fiyatlandırması çok acı verici ( değerde oda %50 %50 fiyat çok acıtıyor almadım ama alıcam desem bile tl fiyatına bakmadan 3 gider diye düşünüyorum direk qwe )Bende atlasoyuncu ve ckickennw den gördüm merak ettim sanırım almayacağım 70 dolar ne yaww :D
emberwyn1
Bir yazılıma 3000 vereceğime 2 tps düşük sunucum olsun daha iyi alırım ama alırsam 2 gün yemek yiyemem para kalmaz :dparasına değer fakat türkiye fiyatlandırması çok acı verici ( değerde oda %50 %50 fiyat çok acıtıyor almadım ama alıcam desem bile tl fiyatına bakmadan 3 gider diye düşünüyorum direk qwe )
Texider
Temel sürümleri alıyorsun sadece örneğin 1.21 1.21'de çıkan tüm alt sürümlere sahip oluyorsun çok saçma sistem ama kesinlikle alınması gereken bir forkBende atlasoyuncu ve ckickennw den gördüm merak ettim sanırım almayacağım 70 dolar ne yaww :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!