Neden türkiyenin en iyisiyim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nommeh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.019

Sizce en iyisimiyim

• Evet

Oy: 1 16,7%
  • En iyisisin

Oy: 4 66,7%
  • Öylesin

Oy: 1 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam herşeye perfect derecede bakan bir insansanız bu konuyu ciddiye almayın GEYİK & MUHABBET konusu açtım adı üstünde bunu görmüyorsanız siz bilirsiniz egomla bana mutluluklar diyelim o zaman :Haha:
Hayır, her şeye mükemmel derecede bakmıyorum. Evet, bu konunun GEYİK & MUHABBET konusuna açıldığını biliyorum ve son olarak evet, egon ile mutluluklar dilerim.

Hayır, her şeye mükemmel derecede bakmıyorum. Evet, bu konunun GEYİK & MUHABBET konusuna açıldığını biliyorum ve son olarak evet, egon ile mutluluklar dilerim.
LOL Hayatımda ilk defa görüyorum seni ve herkese yorum atıyorsun seni ciddiye bile almadım kanka sana cevap yazdığım için mutlu olmalısın

Ergendir arkadaşlar kendi haline bırakın 3 IQ konu açmayı severler sonra "ben şaka yapıyordum" derler

LOL Hayatımda ilk defa görüyorum seni ve herkese yorum atıyorsun seni ciddiye bile almadım kanka sana cevap yazdığım için mutlu olmalısın
Hayat işte lol oynarak insanları yeni görüyor :⁠-⁠\

Evet, insanlara yardım olabilecek konulara yorum atıyorum. Açıkcası, beni ciddiye alıp almaman umurumda değil ve son olarak hayır, bir şahıs bana geri dönüş yapınca mutluluk duymam. Unutmadan neden ciddiye almadığın bir insanı izliyorsun(stalklamak)?

Son düzenleme:
Ergendir arkadaşlar kendi haline bırakın 3 IQ konu açmayı severler sonra "ben şaka yapıyordum" derler
Knk 3 IQ olduğumu nerden biliyorsun profiline baktığım zaman hayatsız bir insan olduğunun kanaatına vardım büyük ihtimal herkesle kavga etmek isteyen tiplerdensin seviyeli cevaplar vererek discorddan yaz kanka çok kavga istiyorsan belki cevap veririm sana benle kavga edersin

Kanka bu banner ile yorum mu kasıyon forumda :haha:
O banner 2015 den beri var çocuklar bilmez onun için ayrıca 2015 den beri burdayım ilk defa egolarını tatmin etmeye çalışanı da yeni görüyorum

Son düzenleme:
O banner 2015 den beri var çocuklar bilmez onun için ayrıca 2015 den beri burdayım ilk defa egolarını tatmin etmeye çalışanı da yeni görüyorum
Kanka sunucun veya yaptığın eklentin varsa yaz githubun felan varsa da at benim sunucularıma göz atabilirsin mesela coldnetwork sennanetwork felan

Kanka sunucun veya yaptığın eklentin varsa yaz githubun felan varsa da at benim sunucularıma göz atabilirsin mesela coldnetwork sennanetwork felan
Ne yapmamı bekliyorsun sunucuna filan mı girmemi bekliyorsun ? yıllardır eklenti yazmadıgımı bu forumu kullanan ve yönetimde kiler bile biliyor ne anlatıyorsun inan anlamıyorum

Ne yapmamı bekliyorsun sunucuna filan mı girmemi bekliyorsun ? yıllardır eklenti yazmadıgımı bu forumu kullanan ve yönetimde kiler bile biliyor ne anlatıyorsun inan anlamıyorum
Boş boş yorum yapma konulara o zaman her konunun altındasın ve yorum yapiyorsun piyasa ile ilgin yoksa piyasa hakkında yorum yapma.

Boş boş yorum yapma konulara o zaman her konunun altındasın ve yorum yapiyorsun piyasa ile ilgin yoksa piyasa hakkında yorum yapma.
Kardeşim kafan mı güzel ben ne diyorum sen ne diyorsun boş yorum diyor burası özgür bir oyun platformu üyeler kurallar çerçevesinde istediği her konuya yorum yapma ve girmeye sahiptir ne anlatıyorsun bir anlaya bilsem

Sana verdiğim cevap bana verdiğin cevap
Bilmiyorum neyin kafasındasin muhabbeti bitirdim kendi kendine gelin güvey oluyorsun hadi ras gele iyi forumlar iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl