atasci's
Stay in alive: Her şey güzel olacak
- Elmaslar
- 317
Discord:
atasci
@WhiteEffect böyle bir projesi vardı diye hatırlıyorum.
atasci
Texider
@WhiteEffect zamanında yapmıştı ama artan makine fiyatları yüzüne büyük ihtimal tekrardan yapmaz tahminimce.Merhaba değerli forum kullanıcıları, sizlere bugün güzel bir soru soracağım.
Güzel ülkemizden neden Aternos/Exaroton gibi projeler veya mcprohosting gibi büyük hosting firmaları çıkmıyor?

efekurban
StayLing
Aslında böyle bir projeyi bireysel olarak ben yapmıştım ancak 2 ay sonunda maddi imkansızlıklardan dolayı kapatmak zorunda kaldım. Reklam vb. herhangi bir bütçe gelmiyor, şuanda tekrar kuracağız %90 ihtimalle ama insanları güvendirmek biraz zor :3Merhaba değerli forum kullanıcıları, sizlere bugün güzel bir soru soracağım.
Güzel ülkemizden neden Aternos/Exaroton gibi projeler veya mcprohosting gibi büyük hosting firmaları çıkmıyor?
Evet Ama Şu Şekilde Yapabilirsiniz Bi Fikir Vereyim İnsanlar Sizden VDS V.b de Alabilsin Sizede Ek Gelir Olmuş Olabilir Ve Parasını Çıkartırsınız Kolayca Böyle OluncaAslında böyle bir projeyi bireysel olarak ben yapmıştım ancak 2 ay sonunda maddi imkansızlıklardan dolayı kapatmak zorunda kaldım. Reklam vb. herhangi bir bütçe gelmiyor, şuanda tekrar kuracağız %90 ihtimalle ama insanları güvendirmek biraz zor :3
StayLing
Vds satamayız çünkü anlaşmalı olduğumuz yer bize nested server sağlamıyor, vps satabiliriz tabii orası ayrı konu.Evet Ama Şu Şekilde Yapabilirsiniz Bi Fikir Vereyim İnsanlar Sizden VDS V.b de Alabilsin Sizede Ek Gelir Olmuş Olabilir Ve Parasını Çıkartırsınız Kolayca Böyle Olunca
sergenkt
SkyMC, Ama Sunucu Açma Kapalı Yetkiliyim ve Sunucu Masrafımız En Az 5000+ TL Bunun En Düşük Olduğunu Bilmemiz Gerek Kurucusu TrugeDrop Yakın Arkadaşım Ve Türkiyede Bunu Yapmak Zor Oversell Firmalar vs. Fiziksel Makine Fln Gerekiyor. 4 GB Ram ide Daha iyi Bir Makineye Geçtiğimiz için 3 GB e Düşürdük. Premium Planlar Sayesinde Gelir Elde Ediyoruz ve Bu da Çok Etki Ettiğini Sanmıyorum iyi GünlerMerhaba değerli forum kullanıcıları, sizlere bugün güzel bir soru soracağım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!