Neden Türkiye'de Aternos/Exaroton gibi projeler yok?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CombatJaguar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.795
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@WhiteEffect böyle bir projesi vardı diye hatırlıyorum.

Merhaba değerli forum kullanıcıları, sizlere bugün güzel bir soru soracağım.
Güzel ülkemizden neden Aternos/Exaroton gibi projeler veya mcprohosting gibi büyük hosting firmaları çıkmıyor?
@WhiteEffect zamanında yapmıştı ama artan makine fiyatları yüzüne büyük ihtimal tekrardan yapmaz tahminimce.

Aternos gibi değil de Exaroton gibi bir proje düşünüyordum ama pek üstüne gittiğim bi fikir değildi. niye olmasın, aternos tarzı bir şey çok zor olsa da exaroton gibi bir şey hiç de zor değil.

Güzel ülkemizden neden Aternos/Exaroton gibi projeler veya mcprohosting gibi büyük hosting firmaları çıkmıyor?
Aslında böyle bir projeyi bireysel olarak ben yapmıştım ancak 2 ay sonunda maddi imkansızlıklardan dolayı kapatmak zorunda kaldım. Reklam vb. herhangi bir bütçe gelmiyor, şuanda tekrar kuracağız %90 ihtimalle ama insanları güvendirmek biraz zor :3

Aslında böyle bir projeyi bireysel olarak ben yapmıştım ancak 2 ay sonunda maddi imkansızlıklardan dolayı kapatmak zorunda kaldım. Reklam vb. herhangi bir bütçe gelmiyor, şuanda tekrar kuracağız %90 ihtimalle ama insanları güvendirmek biraz zor :3
Evet Ama Şu Şekilde Yapabilirsiniz Bi Fikir Vereyim İnsanlar Sizden VDS V.b de Alabilsin Sizede Ek Gelir Olmuş Olabilir Ve Parasını Çıkartırsınız Kolayca Böyle Olunca

Evet Ama Şu Şekilde Yapabilirsiniz Bi Fikir Vereyim İnsanlar Sizden VDS V.b de Alabilsin Sizede Ek Gelir Olmuş Olabilir Ve Parasını Çıkartırsınız Kolayca Böyle Olunca
Vds satamayız çünkü anlaşmalı olduğumuz yer bize nested server sağlamıyor, vps satabiliriz tabii orası ayrı konu.

Türkiyede o kadar çok beleşçi adam varki, bu kadar beleşçi adama makine dayanmaz. Böyle şeyler türkiyede pek mümkün değil yapacak kişide babasının hayrına yapmaz zaten.

SkyMC, Ama Sunucu Açma Kapalı Yetkiliyim ve Sunucu Masrafımız En Az 5000+ TL Bunun En Düşük Olduğunu Bilmemiz Gerek Kurucusu TrugeDrop Yakın Arkadaşım Ve Türkiyede Bunu Yapmak Zor Oversell Firmalar vs. Fiziksel Makine Fln Gerekiyor. 4 GB Ram ide Daha iyi Bir Makineye Geçtiğimiz için 3 GB e Düşürdük. Premium Planlar Sayesinde Gelir Elde Ediyoruz ve Bu da Çok Etki Ettiğini Sanmıyorum iyi Günler

Zaten halihazırda 2 adet böyle bir proje mevcut.

Türkiye'de olduğumuz için bütçe bütçe ve bütçe sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl