artan fiyatlar ile ne kadar aternos veya exaroton gibi proje oluşturabilir kiMerhaba değerli forum kullanıcıları, sizlere bugün güzel bir soru soracağım.
Güzel ülkemizden neden Aternos/Exaroton gibi projeler veya mcprohosting gibi büyük hosting firmaları çıkmıyor?
Bence kaliteli bir altyapı sağlandıktan sonra neden oluşturulamasın? Yani sonuçta bir webpanel geliştirilecek kalan şeyler şuanki hostinglerden pekte farklı olduğunu sanmıyorum.artan fiyatlar ile ne kadar aternos veya exaroton gibi proje oluşturabilirki
Auze01
Merhaba değerli forum kullanıcıları, sizlere bugün güzel bir soru soracağım.
Güzel ülkemizden neden Aternos/Exaroton gibi projeler veya mcprohosting gibi büyük hosting firmaları çıkmıy
Mutlu oldum ancak tek bir proje ile geliştirilecek bir şey değil diye düşünüyorum. Umarım ileride sadece minecraft değil diğer oyunlar içinde bu tür sistemler çıkar. Konuya hakim değilim ancak FiveM sunucularına da böyle bir sistem gelse tadından yenmez.Yakında zamanda SkyMC diye türk bir hosting çıktı ücretsiz planları 4 gb ram bence gayet ideal
Aternos genellikle sunucu masraflarını reklamlardan ve Exaroton gibi hizmetinden çıkarıyor. Bu dengesiz kur fiyatları yüzünden yüksek ihtimalle böyle bir projeye başlandığında 1 haftaya kapatırlar veya paralı sisteme geçerler.Merhaba değerli forum kullanıcıları, sizlere bugün güzel bir soru soracağım.
Güzel ülkemizden neden Aternos/Exaroton gibi projeler veya mcprohosting gibi büyük hosting firmaları çıkmıyor?
Sunucu başına aşırı derecede ram vermeden bence siteye reklam koyarak gelir elde edemez mi? Her sunucuyu başlatmada belli sayıda bir reklam izlemek zorunda kalsa mesela.Aternos genellikle sunucu masraflarını reklamlardan ve Exaroton gibi hizmetinden çıkarıyor. Bu dengesiz kur fiyatları yüzünden yüksek ihtimalle böyle bir projeye başlandığında 1 haftaya kapatırlar veya paralı sisteme geçerler.
netles

why_shiro
Ne kadar güzelmiş böyle bir şey olduğunu bilmiyordum.Yakında zamanda SkyMC diye türk bir hosting çıktı ücretsiz planları 4 gb ram bence gayet ideal
SkyMC ve benzeri birçok projeyi gözlemledim ve maalesef hem ülkemizde hem de yabancı ülkelerde düzgün bir kar elde edemedikleri için kapattılar. Örneğin, idley.gg, ikinci ücretsiz sunucularını hizmete sunduktan sonra kar elde edemediği için sunucularını kapatma kararı aldılarEvet bende ilk gördüğümde şaşırmıştım 4 gb ram kim verir diye ama veriyorlarmış cidden
Emin
çok güzel bir haber beni çok sevindirdi.Yakında zamanda SkyMC diye türk bir hosting çıktı ücretsiz planları 4 gb ram bence gayet ideal

benjamin17
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!