Neden Türk Anarşi sunucuları Çok az

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masterakywalker

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Masterakywalker

Discord:

kar⧨en#7777

türk anarşi sunucusu arıyorum sarıyor eğlenceli ve verdiği hava çok hoşuma gidiyor
hile kullanımı olduğu içinde güzel pvp dönüyor ama ülkemizde halla 1.8 pvpsinden çıkamamış insan var
eğer bildiğiniz TÜRK anarşi sunuculları varsa atında girelim

anarşiden gelir edemiyorlar o yüzden açmıyorlar vip falan satışı olmadığı için para kazanamıyorlar sonsuza kadar cebinden para veremezler yani

anarşiden gelir edemiyorlar o yüzden açmıyorlar vip falan satışı olmadığı için para kazanamıyorlar sonsuza kadar cebinden para veremezler yani
Tam yazıyordum ki benim yerime birisinin çok güzel bu sorunu anlattığını gördüm : )

her hafta 1 tb ssd alman gerekiyor?? vip satamadığın için ssdyi karşılayacak paranda olmuyor oyüzden boş iş!!!

türk anarşi sunucusu arıyorum sarıyor eğlenceli ve verdiği hava çok hoşuma gidiyor
hile kullanımı olduğu içinde güzel pvp dönüyor ama ülkemizde halla 1.8 pvpsinden çıkamamış insan var
Harita depolaması sorun yarattığı ve gelirlere uymadığı için açılmıyor. Açılmış olan gördüğüm sunucularda da belirli aralıklarla harita sıfırlanıyor.

Sebebi bir çok kişinin dediği gibi Gelir eksikliği. Yurt dışında bu gibi sunucular gelir gözetmeksizin açılıyor ve sonrasında gelire sahip oluyorlar. Bu gibi işler için iyi bir gelire sahip olmak şart.

anarşinin geliri neredeyse yok ve makine için ciddi miktarlar vermek zorundasın bunu karşılayabilecek sunucu sayısı çok az

anarşide vip satışı vesaire olmadığı için her hangi bir gelir elde edemezler, gelir gerekli çünkü sunucuyu barındırmak için bir makine lazım

Anarşide herhangi bir satış yapılmıyor yapılıyorsada az ondan dolayı sunucular genelde 1-2 ay içinde kapanıyor

Nedeni: Turkey Ekonomidir. Gerisi yalandır nett...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl