Neden tasarım çalıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan twond.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.991
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

twond.

愛を作ろう
Elmaslar
363
Minecraft
metebae
Bir insan neden başkasından tasarım çalar hiç anlamıyorum. Önce admiraldus'un tasarımının kopyasını, şimdi ise arkadaşımın tasarımının kopyasını çıkarmışlar.

Spoiler içindeki konuşma arkadaşım ile arkadaşımın tasarımını kopyalayan şahısın konuşmasıdır. Umut arkadaşımdan örnek bir tasarım istiyor, arkadaşım ise atıyor, sonra muhabbet ediyorlar birbirlerine öneri veriyorlar vs.
g6L3bZ.png

Bu spoiler içerisindeki tasarım arkadaşımın yaptığıdır.
vPo1b4.png

Spoiler içerisindeki fotoğraf ise kopyalanan tasarımdır.
mo8Yk4.jpg

Üstüne bu tasarımıyla gelip benim ve arkadaşımın yerine Dream Teamda tasarımcı oluyor ve biz bundan rahatsızız.
Arkadaşla tanışmıyoruz fakat iyi davranıyorduk. Cidden böyle yaparak ayıp etti.

Son düzenleme:
Saol konu için sessiz kalmayacağım,bende kendimi profesyonel bir tasarımcı diyemem çünkü ben belirleyemem.
Ama ben yinede insanların tasarımlarını çalmıyorum.Kendime özgü yapmaya çalışıyorum.Br kere tasarım bana ait.
Aynısı yapmana izin veremem.Ya Düzgün Kendin Yap,Yada Tasarım yapmayı Bırak. @UmutHnw

Bir insan neden başkasından tasarım çalar hiç anlamıyorum. Önce admiraldus'un tasarımının kopyasını, şimdi ise arkadaşımın tasarımının kopyasını çıkarmışlar.

Spoiler içindeki konuşma arkadaşım ile arkadaşımın tasarımını kopyalayan şahısın konuşmasıdır. Umut arkadaşımdan örnek bir tasarım istiyor, arkadaşım ise atıyor, sonra muhabbet ediyorlar birbirlerine öneri veriyorlar vs.

Bu spoiler içerisindeki tasarım arkadaşımın yaptığıdır.
vPo1b4.png

Spoiler içerisindeki fotoğraf ise kopyalanan tasarımdır.
mo8Yk4.jpg

Üstüne bu tasarımıyla gelip benim ve arkadaşımın yerine Dream Teamda tasarımcı oluyor. Bu kadar saçma bir şey görmedim.
Arkadaşla tanışmıyoruz fakat iyi davranıyorduk. Cidden böyle yaparak ayıp etti.
şuan bi garip oldum umutla konuşup izin almıştım sunucumun konu tasarımını bu şekilde yapayımmı diye etiketlerim dedim ama yok demişti.Tamda yayınlayacaktım arada kaldım.

şuan bi garip oldum umutla konuşup izin almıştım sunucumun konu tasarımını bu şekilde yapayımmı diye etiketlerim dedim ama yok demişti.Tamda yayınlayacaktım arada kaldım.
Tabii bu sizin kararınız ben sadece nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu göstermek istedim.

Dostum bu tasarımlar, şekiller falan zaten çok klasik, Lütfen boş yapma, sırf konu açmak için de konu açma. Benziyor diye çalıntı yazman ayıp olmuş. Bunları herkes yapar. Gördüm, beğendim. Zaten klasik bir şey olduğu için yaparım diye düşündüm ve yaptım bu çalmak mı oluyor şimdi? Benim kişiliğimi sınıflandıracak kategoride değilsin, emin ol.

Son düzenleme:
İsyan ettiğin konu çok saçma. Zaten senin yaptığını yapabiliyorsa buna çalıntı denmez ki. Senin yeteneksizliğin denir. Burada konu açman hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Daha farklı tasarımlar yap ve başkalarının yapamayacağından emin ol.

Ayrıca benim fikrime göre 2. tasarım daha güzel olmuş.

Dostum bu tasarımlar, şekiller falan zaten çok klasik, Lütfen boş yapma, sırf konu açmak için de konu açma. Benziyor diye çalıntı yazman ayıp olmuş. Bunları herkez yapar. Gördüm, beğendim. Zaten klasik birşey olduğu için yaparım diye düşündüm ve yaptım.
Bunlar klasik tasarımlar bunu hepimiz biliyoruz fakat seninki birebir aynı neredeyse. Özellikler kısmı, ara resimler falan herşey birebir kardeşim. Boş yapan sensin.

İsyan ettiğin konu çok saçma. Zaten senin yaptığını yapabiliyorsa buna çalıntı denmez ki. Senin yeteneksizliğin denir. Burada konu açman hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Daha farklı tasarımlar yap ve başkalarının yapamayacağından emin ol.

Ayrıca benim fikrime göre 2. tasarım daha güzel olmuş.
Ne alakası var Allah aşkına? Dünyadaki neredeyse her şeyin bir şekilde benzer hâli yapılabilir. Bakın aynısı demiyorum, benzeri. Evet, arkadaşın yaptığı çok klasik bir tarz fakat bunu Umut'a gösterip Umut'un bunun neredeyse aynısını yapması artık çalmaya girer.

Saol konu için sessiz kalmayacağım,bende kendimi profesyonel bir tasarımcı diyemem çünkü ben belirleyemem.
Ama ben yinede insanların tasarımlarını çalmıyorum.Kendime özgü yapmaya çalışıyorum.Br kere tasarım bana ait.
Aynısı yapmana izin veremem.Ya Düzgün Kendin Yap,Yada Tasarım yapmayı Bırak. @UmutHnw
Forumda yapılan birkaç konu tasarımını görüp hevesle başlayan biri olarak fazla iddialı konuşuyorsun. Konuda haklı olduğun zaten ortada. Çok fazla cıvığını çıkarma derim. Haklıyken haksız duruma düşebilirsin.

Ne alakası var Allah aşkına? Dünyadaki neredeyse her şeyin bir şekilde benzer hâli yapılabilir. Bakın aynısı demiyorum, benzeri. Evet, arkadaşın yaptığı çok klasik bir tarz fakat bunu Umut'a gösterip Umut'un bunun neredeyse aynısını yapması artık çalmaya girer.

Forumda yapılan birkaç konu tasarımını görüp hevesle başlayan biri olarak fazla iddialı konuşuyorsun. Konuda haklı olduğun zaten ortada. Çok fazla cıvığını çıkarma derim. Haklıyken haksız duruma düşebilirsin.
Elbette yapılabilir. Ancak bu söz herkesin yapabileceği anlamına gelmiyor. Şu anki konu profesyonel olmayan arkadaşlar içerisinde geçiyor. Dolayısıyla birinin diğerininki yapamayacağı tasarımlarda olabilir.

Bunlar klasik tasarımlar bunu hepimiz biliyoruz fakat seninki birebir aynı neredeyse. Özellikler kısmı, ara resimler falan herşey birebir kardeşim. Boş yapan sensin.
Lütfen ikinizde birbirinizle boş yapan sensin vs diye tartışmalara girmeyin.Adam tam üstüne basmış biri birinin yapabildiği birşeyi yapabiliyorsa daha iyisinide yapabilir uğraşın.He şunuda sorarsanız benim açacağım sunucumun konu tasarımıda aynı tarz değiştireceğim konu kilitlenmeli bence.

Sadece iki adet şekil'i benzettim diye çalıntı olduysam. Ben buradan çekiliyorum hocam, tasarımcılığı'da bırakıyorum...

Sadece iki adet şekil'i benzettim diye çalıntı olduysam. Ben buradan çekiliyorum hocam, tasarımcılığı'da bırakıyorum...
Yuh. Cidden mi? Bu kadar basitse neden başladın ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl