Neden survival değilde skyblock

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EpikLava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.168
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EpikLava

Developer/oyna.epiklava.com
Elmaslar
416
Survival sunucuları neden az kaliteli olan tabiki neden opskyblock oynanıyor oyuncular size sesleniyorumneden basitn olana yöneliyorsunuz

bizimkiler bir şey yapmasını mı biliyor diye sorarım. En baba developerım pluginerim diyenlerle de tartışırız sıkıntı yok.

Fazla Survival sunucusu olmayabilir ama yapan da güzel yapıyor. Mesela ProjectSurvival.

Survival bence acılmamasının sebebi hazır paket bulamıyolar opskyblockta yere tükürsenhazır paket bulunuyo

Survival bence acılmamasının sebebi hazır paket bulamıyolar opskyblockta yere tükürsenhazır paket bulunuyo
reis hem pluginer hem builder hem çevirmen hem tasarımcısın. Sen de ortaya bir survival paketi çıkartamayacaksan mapli biz kepenkleri indirip gidelim

reis hem pluginer hem builder hem çevirmen hem tasarımcısın. Sen de ortaya bir survival paketi çıkartamayacaksan mapli biz kepenkleri indirip gidelim
Projem var şun bir aydır uğraşıyorum bir ay sonra yeni sunucumu açıcam ozman görürsün kimseye hazır paket yapmam d

Aslında hayatta kalma paketlerinin yapımı daha kolay, Batihost zımbırtısını indir içerisinde SURVIVAL 1.0 var. Paket yapımcısı benim, 1.11.2 basit bir paket fakat kullanışlı, iyi forumlar.

"oyuncular size sesleniyorum neden basit olana yöneliyorsunuz"

şimdi şunu basit bir örnekle açıklayacağım ve neden yanlış olduğunu da söyleyeceğim:

şimdi neden kolay olan daha çok rağbet görür: çünkü insanlar her zaman bir şeyi olabilecek en az kaynakla uğraşla yapmak ister ve bir şeyi olabilecek en hızlı şekilde elde etmek ister. şöyle bir örnek vereyim gökten altın / para yağsa sen işe gider misin? ne gerek var demi? veya mesela youtube'da içerik üretiyorsun diyelim. saçma sapan içerikler çekip yüksek sayıda abone izlenme almak genel kesime hitap etmek varken neden eleştirel videolar çekesin veya neden belli spesifik bir kesime hitap etmek isteyesin?

bu verdiğim kolaylık konusundaki örneğin oyun alanında neden yanlış olduğunu da şöyle açıklayayım. oyun oynamak; zaman geçirmek, zevk almak ve eğlenmek için yapılan bir eylemdir. yani aslında fiziksel olarak veya zihinsel olarak bir zorluğu yoktur. varsa da bu zorluğu kendi isteğimiz ile alırız. yani yukarıdaki örnek ile aynı değildir.

bu durumda tabii ki insanlar yine kolaya yönelecektir çünkü kolay olan şey her zaman rağbet görür. kolay şeyler aynı zamanda genelde kısa vadeli olur ve bir süre sonra sıkar. bu tip op sunucularda 1 ay sonra kapanır. kapanmazsa da defalarca sıfırlanır, resetlenir, telafi melafi dağıtılır, her gün event bilmem ne, yan hesap limiti koymazlar kitlemiz fazla diye gezinirler vesaire..

kolaylık derken tabii ki sadece sunucunun kolay olmasından bahsetmiyorum. hazır paket bulması, reklam yapması, oyuncu çekmesi vesaire de daha kolay oluyor çünkü artık opskyblock kavramı kalıplaştı sunucu ararken insanlar opskyblock 1.8 "preminyumsuz server" diye aratıyor.

"oyuncular size sesleniyorum neden basit olana yöneliyorsunuz"

şimdi şunu basit bir örnekle açıklayacağım ve neden yanlış olduğunu da söyleyeceğim:

şimdi neden kolay olan daha çok rağbet görür: çünkü insanlar her zaman bir şeyi olabilecek en az kaynakla uğraşla yapmak ister ve bir şeyi olabilecek en hızlı şekilde elde etmek ister. şöyle bir örnek vereyim gökten altın / para yağsa sen işe gider misin? ne gerek var demi? veya mesela youtube'da içerik üretiyorsun diyelim. saçma sapan içerikler çekip yüksek sayıda abone izlenme almak genel kesime hitap etmek varken neden eleştirel videolar çekesin veya neden belli spesifik bir kesime hitap etmek isteyesin?

bu verdiğim kolaylık konusundaki örneğin oyun alanında neden yanlış olduğunu da şöyle açıklayayım. oyun oynamak; zaman geçirmek, zevk almak ve eğlenmek için yapılan bir eylemdir. yani aslında fiziksel olarak veya zihinsel olarak bir zorluğu yoktur. varsa da bu zorluğu kendi isteğimiz ile alırız. yani yukarıdaki örnek ile aynı değildir.

bu durumda tabii ki insanlar yine kolaya yönelecektir çünkü kolay olan şey her zaman rağbet görür. kolay şeyler aynı zamanda genelde kısa vadeli olur ve bir süre sonra sıkar. bu tip op sunucularda 1 ay sonra kapanır. kapanmazsa da defalarca sıfırlanır, resetlenir, telafi melafi dağıtılır, her gün event bilmem ne, yan hesap limiti koymazlar kitlemiz fazla diye gezinirler vesaire..

kolaylık derken tabii ki sadece sunucunun kolay olmasından bahsetmiyorum. hazır paket bulması, reklam yapması, oyuncu çekmesi vesaire de daha kolay oluyor çünkü artık opskyblock kavramı kalıplaştı sunucu ararken insanlar opskyblock 1.8 "preminyumsuz server" diye aratıyor.
Uzun yazıların hoşuma gidiyor ve bilgilendirici oluyor , dediklerine katılıyorum . Hatda belki yakında op survival çıkarırlar hatda vardır bile araştırsak buluruz . Bir örnek vereceğim bim e gidersin pahalı dersin sonra bim'in bim'ine gidersin buda bunun gibi bir şey aslında

Survival sunucularının yapısal farklılığı yok. Temelinde Minecraft'ın varsayılan oyun modu var. Sunucu bu oyunu süsleyemez ise, ki bu diğer oyun türlerine göre daha fazla uğraş gerektirir, oyunun tutması zor. OPSkyblock ise işte adada uçan ada takım oluştur adayı genişlet, bir de spawner mantığı var. Skyblock'un en bağımlı yapan sistemi bence spawner çünkü aynı tavuk stok oyunları gibi katlanarak daha fazla gelir sağlıyorlar. Şimdilerde spawner geliştirmesi de eklendi, evet Skyblock bağımlı yapan bir oyun. Survival sunucular MMORPG'ye kaymadan pek bir şey yapamaz. Fakat yapanlar var gene de. Yani, ne diyebilirim ki :D Ben Factions ile ilgileniyorum, diğerlerini "kısıtlı" oyunlar olarak görüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl