Neden Server Zamanları Artık Böyle?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.557

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

Merhaba arkadaşlar.
Aslında uzun bir süredir aklıma takılan o soruyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
Neden bu devirde her eline para geçen gidiyorda server açıyor?
hayır anlamadığım büyük nokta şu adam server açıyor diyorum paket kime ait Batihost diyor.
Amaç belli sirf vip satmak için açılan server para kazanmak için açılan server.
Azcık emek bile yok editleyip sonra benim diyorlar.
Benim zamanımda O kadar çok sunucu yoktu. Oynadığım sunucularda güzel sunuculardı.
Şimdiye baktığımda herkes sunucu açıyor. kim hangi sunucuya gideceğini şaşırıyor diyebilirim.
birde bu çok açılan sunucular @IrfanDmn @SYN_T3SL4 gibi devlerin de yolunu kapatıyor.
Asıl bu kişilerin sunucuları büyümesi gerekirken +100 gibi kitlelere ulaşması gerekirken dandik sunucular ulaşıyor
Benim zamanımda bildiğim güzel serverler sizde anınız olan serveri aşşağıya yazın :
1 - Ikonia Network (KonyaCraft ki Profesyonel Çalışıyorlar)
2- PalasGaming ( En iyi en zevkli oynadığım faction. v6 yapmak için gece 12 ye kadar oynamıştım :D )
3- SonOyuncu (Survival Gamesi çok zevkliydi özellikle o kitler ve maplar çok güzeldi :D)
4 - UnioCraft ( Bu Serverede Asit Adası denilen oyunu oynamak için giriyordum)
5- NoMercyMC (Eskiden çok oynuyorum boş boş avcılık yapıyordum kaktüs falan bilmezdim)

Sizde bildiğiniz eski ve oynadığınız güzel serverleri aşşağıya yazın :)

@SYN_T3SL4 ya beni geliştirdiği bana özgüven verdiği için çok teşekkür ederim bu yerlere gelebildiysem onun sayesinde.

Merhaba arkadaşlar.
hayır anlamadığım büyük nokta şu adam server açıyor diyorum paket kime ait Batihost diyor.
Benim zamanımda O kadar çok sunucu yoktu. Oynadığım sunucularda güzel sunuculardı.
Şimdiye baktığımda herkes sunucu açıyor. kim hangi sunucuya gideceğini şaşırıyor diyebilirim.
birde bu çok açılan sunucular @IrfanDmn @SYN_T3SL4 gibi devlerin de yolunu kapatıyor.
Asıl bu kişilerin sunucuları büyümesi gerekirken +100 gibi kitlelere ulaşması gerekirken dandik sunucular ulaşıyor
Benim zamanımda bildiğim güzel serverler sizde anınız olan serveri aşşağıya yazın :
2- PalasGaming ( En iyi en zevkli oynadığım faction. v6 yapmak için gece 12 ye kadar oynamıştım :D )
3- SonOyuncu (Survival Gamesi çok zevkliydi özellikle o kitler ve maplar çok güzeldi :D)
5- NoMercyMC (Eskiden çok oynuyorum boş boş avcılık yapıyordum kaktüs falan bilmezdim)

@SYN_T3SL4 ya beni geliştirdiği bana özgüven verdiği için çok teşekkür ederim bu yerlere gelebildiysem onun sayesinde.
Bu konuda çok haklısın. Artık önüne gelen 2-3 GB lik VDS alıp sunucu açıyor. Üstüne üstlük forumda ,orada burada buldukları ilk paketi atıp, VIPlere özellik dayıyorlar ve vip satmaya çalışıyorlar.

Böyle sunucuların azalması için şahsen kendim bir sürü yatırım yapıyorum. Şuanda büyük bir proje içerisindeyim. Bu projede hedefim para kazanmak değil, istediğim türü ülkede yaygınlaştırmak olacak. Onun içinde işim profesyonelleriyle çalışıyorum. Eğer proje başarılı olursa ilk iş Türkiye'ye güzel bir Minigames sunucusu sunmak ve Towny Sunucu türünü yaygınlaştırmak olacak.

Eskiden deli gibi oynardım bu oyunu, PocketNW, GameOfTurk, NoMercyMC gibi yapılacak birşey kalmasa bile sıkılmadığımız sunucular vardı. Umarım tekrar o günlere döneriz :)

Bu konuda çok haklısın. Artık önüne gelen 2-3 GB lik VDS alıp sunucu açıyor. Üstüne üstlük forumda ,orada burada buldukları ilk paketi atıp, VIPlere özellik dayıyorlar ve vip satmaya çalışıyorlar.

Böyle sunucuların azalması için şahsen kendim bir sürü yatırım yapıyorum. Şuanda büyük bir proje içerisindeyim. Bu projede hedefim para kazanmak değil, istediğim türü ülkede yaygınlaştırmak olacak. Onun içinde işim profesyonelleriyle çalışıyorum. Eğer proje başarılı olursa ilk iş Türkiye'ye güzel bir Minigames sunucusu sunmak ve Towny Sunucu türünü yaygınlaştırmak olacak.

Eskiden deli gibi oynardım bu oyunu, PocketNW, GameOfTurk, NoMercyMC gibi yapılacak birşey kalmasa bile sıkılmadığımız sunucular vardı. Umarım tekrar o günlere döneriz :)
Aynı düşüncede olmamıza sevindim :)

Minecraft sunucularının bu kadar kötüleşmesinin tek nedeni OP Faction, OP SkyBlock denilen lanet şeyler.
Daha 2-3 yıl öncesine kadar OP Faction vb. şeyleri kimse bilmezken böyle sunucular çıktı ve oyuncular onlara akın etti. İnternetten indirilmiş eklenti paketi ve maplere ufak dokunuş atarak sunucu açtılar ve tuttu, fakat emek vermiş herşeyine özen göstermiş güzel sunucular hiç bir zaman tutmadı.

Özet olarak: OP Faction, OP SkyBlock aptalcadır.

@ImInfiniTy, ben ve GreenCraft üçlemesi hayatımda büyük yer kaplar.. dfklhşkdf

Bence Haklısın Adamlar Biraz Kafa Yorsa Pluginden Anlarlarda :D Yormuyolar Abi

Of be ikonia'yı görünce bi değişik oldum. Profesyonel koruma skywars'a gir, Despee'yi tanıyan var mı? Diyin oldlardan olan varsa ben tanıyorum der. Baya oynardım, sıralamasında da 3.ydüm sıfırlanmadan önce (40 yılda bi sıfırlanıyo :D).

Of be ikonia'yı görünce bi değişik oldum. Profesyonel koruma skywars'a gir, Despee'yi tanıyan var mı? Diyin oldlardan olan varsa ben tanıyorum der. Baya oynardım, sıralamasında da 3.ydüm sıfırlanmadan önce (40 yılda bi sıfırlanıyo :D).
EasyFactions SlayerAliEmir en eski çarım :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bence Haklısın Adamlar Biraz Kafa Yorsa Pluginden Anlarlarda :D Yormuyolar Abi
Aynı DÜŞÜNCEDEYİM :D

Merhabalar, Öncelikle kendimi tanıtayım ben NoMercyMC 2017 Kurucusu Boz_Turk :)

NoMercyMC Sunucusuna 1 yıldır bizim yönetim ekibimiz hizmet vermekte bu süre zarfında fark ettiğim en büyük şey NoMercyMC'nin eski günlerine hiçbir zaman dönemeyecek olması. Biz bu sunucuda çalışmaya başladığımızda eskisinden daha iyi olacağız, daha iyi yerlere geleceğiz diye konuşurduk fakat bu iş eskisi gibi gitmiyor. Eskiden OpFaction diye bir şey yoktu, hazırcılık yoktu oyuncular emekleri ile vakit geçiriyorlardı sıkılmama sebepleri de buydu oynadıkları yere emek vermişlerdi. Eski bir NoMercyMC oyuncusu olarak sunucunun teknik açıdan eski günlerinden daha iyi olduğunu düşünmekteyim. Temel pluginler hariç çoğu plugin bizzat tarafımca kodlanmakta (Örn: NM-Professions, NM-Extensions, NM-Obligations, NM-Passagions) mantıken bu gelişmeler ile sunucunun daha çok oyuncu çekmesi gerekiyor fakat OP sunucuların ortaya çıkmasıyla birlikte insanlar daha basit sunucularda oynamayı tercih ediyor sebepler de belli oynadıkları sunucu 1 hafta açık kalıyor sonra kapanıyor ama kaybettikleri bir şey yok çünkü zaten aynı sunucudan yüzlerce var. Sizlerin de söylediği gibi bu durum profesyonel şekilde çalışan sunucuları aşırı derecede etkilemekte özellikle bu durumdan etkilenen en büyük sunucu NoMercyMC dir bilirsiniz eskiden 300-400 online olan NoMercyMC Ekim 2018 de 20 online ile şükür eder hale geldi gerçekten üzücü bir durum umarım oyuncular bu durumun farkına varır ve eski günlere döneriz iyi forumlar :)

#GoodOldDays

Merhaba arkadaşlar.

@SYN_T3SL4 DOLANDIRICI !!! KANITLARIM VAR

Cidden her önüne gelen sunucu açma çabasında,tamam eyw açıcaksında bi şeyler öğren sonra aç.
Daha oyun içerisinden dünya açmayı bilmeyenlerinden tut,wg atmasını bilmeyenlerle dolu..
tamam eğer yapıyorsan adam gibi yap,kurucuya sorucaklar fly ver fly nasıl veriliyo diyecek kurucular tanıyorum..
Keşke saçma sapan sunucular tutması yerine kaliteli iş yapanlar tutsa, en azından bazı Cinsler azalmış olur.

neyse hikaye yazdım layn! ben kaçar good bye :)

op açıyorlar oyuncu çekiyorlar 1 ay sonra kapatıyorlar viplere özelligi bas hop sw tuttu bukadar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl