Neden Sadece 2 Adet Büyük Sunucu Var ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Agors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.407
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Agors

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Agors

Discord:

Agors#7487

MinecraftTR piyasasın da 2 adet büyük sunucu vardır başkada yoktur gördüğüm sunucularda.
Genel olarak bu 2 sunucu harici hiç bir TR sunucusunu beğenmiyorum ve sevmiyorum.
İşte bu yüzden dedim ki +10 yıllık bilgiliğim tecrübem ile minecraft oyun sunucusu açayım.
Genel olarak istediğim kodlamaları yazılımları yazıyorum ve bu piyasaya geliyorum.
Tamamen yenilikli ve farkındalıklı olacak + olarak TR de olmayan oyunlar gelecek.
Örnek: MMO-RPG , Role Play sunucuları , Daha farklı değişik minigames oyunları.

Sizin düşünceleriniz nelerdir TR sunucularına ne gelmeli neler olmalı ?
Ben TR olmayan oyunları da ekleyeceğim ve koyacağım sizden de örnekleri alalım muhabbet edelim?

MinecraftTR piyasasın da 2 adet büyük sunucu vardır başkada yoktur gördüğüm sunucularda.
Genel olarak bu 2 sunucu harici hiç bir TR sunucusunu beğenmiyorum ve sevmiyorum.
İşte bu yüzden dedim ki +10 yıllık bilgiliğim tecrübem ile minecraft oyun sunucusu açayım.
Genel olarak istediğim kodlamaları yazılımları yazıyorum ve bu piyasaya geliyorum.
Tamamen yenilikli ve farkındalıklı olacak + olarak TR de olmayan oyunlar gelecek.
Örnek: MMO-RPG , Role Play sunucuları , Daha farklı değişik minigames oyunları.

Sizin düşünceleriniz nelerdir TR sunucularına ne gelmeli neler olmalı ?
Ben TR olmayan oyunları da ekleyeceğim ve koyacağım sizden de örnekleri alalım muhabbet edelim?
2 tane büyük sunucu var iyi güzel ama kimse bu sunucular gibi büyüyemez diye bir kural yok ancak hep görüyoruz ki açılan sunucular sıradan aynı sistem ezber misali devam ediyor veya sıradandan farklı olarak kendi kodlamaları, farklılıkları vs. olan sunucularda belli bir zamandan sonra sunucularını kapatabiliyorlar.
( Genelleme olarak söylüyorum her sunucu sahibi üstüne alınmazsa sevinirim. )

Kendileri zamanında sunucu açtığından dolayı olabilir mi?

Minecraft Türkiye de fazlasıyla sunucu var ancak uzun zamandır belirttiğin sunucularda oynandığı için diğerleri güven vermiyor. genelde türk oyuncular sisteme bakmak yerine kaç yıldır kesintisiz hizmet verdiğine bakıyor.

1628141903247.png

Şuan ki var olan alt yapımızda ne kadar para o kadar dedicated ne kadar dedicated o kadar oyuncu sayısı demek
Bunu yapmamın sebebi ilerde anlaşılacaktır tabi

Minecraft Türkiye de fazlasıyla sunucu var ancak uzun zamandır belirttiğin sunucularda oynandığı için diğerleri güven vermiyor. genelde türk oyuncular sisteme bakmak yerine kaç yıldır kesintisiz hizmet verdiğine bakıyor.
Bakabileceği bir sistem olsaydı bakardı, Şuana kadar Türkiyede kaliteli bir opfaction yada opskyblock sunucusu olmadı, Eğer oldu diyorsanız Japon sunucularında yada Batı Amerika sunucularında oynamanızı tavsiye ederim

Bakabileceği bir sistem olsaydı bakardı, Şuana kadar Türkiyede kaliteli bir opfaction yada opskyblock sunucusu olmadı, Eğer oldu diyorsanız Japon sunucularında yada Batı Amerika sunucularında oynamanızı tavsiye ederim
Düne kadar türkiye de opskyblock ile opfaction yoktu bunu ele alalım siz sadece o oyun modların kalitelisini bekliyorsunuz sanırım. creative oyun modlarından bıkmış durumdayız minigames modları ise şu anda popüler durumda

Düne kadar türkiye de opskyblock ile opfaction yoktu bunu ele alalım siz sadece o oyun modların kalitelisini bekliyorsunuz sanırım. creative oyun modlarından bıkmış durumdayız minigames modları ise şu anda popüler durumda
Türkiyede Birileri MMO-RPG'yi zaten hep kaliteli yaptı, Minigamesler ise oyun oyuncu dongüsü olmadan olamayacak bir iş, bu konuda 3000 online aşşası sunucuların yapabileceği bir şey yok

Ben tüm tr sunucularından bıkmış durumdayım, Hepsi aynı ve kar maximizasyonu hedeflemekte, Düzgün ozgün ve kaliteli bir iş yapanı gormedim

Türkiyede Birileri MMO-RPG'yi zaten hep kaliteli yaptı, Minigamesler ise oyun oyuncu dongüsü olmadan olamayacak bir iş, bu konuda 3000 online aşşası sunucuların yapabileceği bir şey yok

Ben tüm tr sunucularından bıkmış durumdayım, Hepsi aynı ve kar maximizasyonu hedeflemekte, Düzgün ozgün ve kaliteli bir iş yapanı gormedim
bu eleştiriyi sunucu sahibi olarak mı yoksa oyuncu olarak mı yapıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl