Neden onlarca minecraft sunucu açılıyor ve birkaç aya kapanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ahmettaylan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 669
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmettaylan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Forumda birsuru minecraft sunucusnun açıldığını ve kapandığını gördüm geçen sene yaz ayından sonra baya arttı herkes aynı eklentiyi kullanıyor nasıl mı bir sunucu X adlı eklentiyi kullanıyor daha sorna onu gören diğer sunucular X adlı eklentiyi ekliyor ve farklı sistemler kalmıyor. kısaca oynamaktansa sunucu açmaya çalışanlar artıyor.

maddi yetersizlik

Sunucu barındırma ve toxic kitle

Sunucu yönetim ekibi, sunucu oyuncu kitlesi, yetersiz sistemler

fiyatlar pahalı birde oturmuş cok sunucu var biraz kitlen olması lazım

öncelikle sağlam bir yönetim ekibi gerekiyor ve bunun yanında ortalama bir bütçe gerekiyor ve sunucu içeriğin olarak çoğu yerden farklı şeyler sunmalısın

Hiçbir sunucunun birbirinden farkı olmadığı için, bunlara tecrübesiz yönetim kadrosu eklenince 2 aya kalmaz kapanıyor sunucular.

Genel olarak kitle olmadığı için yaşanıyor üstüne yenilikte olmayınca her şeyi kapatıp gidiliyor

Forumda birsuru minecraft sunucusnun açıldığını ve kapandığını gördüm geçen sene yaz ayından sonra baya arttı herkes aynı eklentiyi kullanıyor nasıl mı bir sunucu X adlı eklentiyi kullanıyor daha sorna onu gören diğer sunucular X adlı eklentiyi ekliyor ve farklı sistemler kalmıyor. kısaca oynamaktansa sunucu açmaya çalışanlar artıyor.
Yaz Ayında Herkes Sunucu Açtı Açılan Tüm Sunucuların Tutmayacağı Kafiydi Zaten.
Skyblock+Survival Tuttu Genelde.
Kapanmalarının Sebebi İse
-Maddi Yetersizlik
-Oyuncu Zayıflığı
-Plugin+Kod Açıklarından Dolayı Serverin Patlatılması Gibi Etmenler.

Bir çok sebebi var tabiki ama bu işi para kazanmak için yapan varsa büyük ihtimalle zaten kapatıyor ama hobi olarak veya arkadaş ortamı gibi bir amaçla açılan sunucular halen ayakta eğer maddi durumlarıda iyiyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl