Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstersen survivalda takılabilip, istersen kod bilginle sunucu açabilip, buildler yapabilip, minigamesler oynayıp arkadaşlar edinip, böyle forumlarda gönlünün istediği şekilde takılabilmek varken neden başka oyun? Ben sanalda en sevdiğim dostlarımı şuana kadar sadece Minecraft'ta buldum.
Steamde o kadar oyunum var, bilgisayarım bir sürü oyunu kaldırıyor, ama bu oyun ayrı ya, zaman zaman bunda da sıkılıyorum ancak dönüp dolaşıp buraya geliyorum.
Valla bnde kardeşim oynarken görmüştüm dedimki grafik 0 oynanış amacı ne felan sonra bi oynamaya başladım suan 0 dan serverini bile yapıyorum, Şu kanser kitle olmasa çok daha iyi bir yerlere gelecek ama malsef.